1134
Een gouwe ouwe aan de muur!

Je interieur is pas af als jouw persoonlijke touch is toegevoegd aan het geheel. Het maakt niet uit of je deze in de slaapkamer, woonkamer, gang of wc aanbrengt. Je laat zien dat het jouw interieur is en herinnert jezelf aan de mooie momenten in je leven met een foto op canvas. Het meest klassieke en onverminderd populaire materiaal canvas leent zich uitermate goed voor jouw foto aan de muur.

Klassiek canvas
Canvas is een stevig weefsel dat traditioneel gemaakt wordt van hennepvezels. Het woord is “canvas” is afgeleid van het 13e-eeuwse Engels-Franse woord canevaz dat afgeleid is van het Volkslatijnse woord cannapaceus dat “gemaakt van hennep” betekent. Canvas wordt al sinds jaar en dag gebruikt als schilderdoek voor de schilderkunst met olieverf. Tegenwoordig wordt het material onder andere gebruikt voor het afdrukken van je foto op canvas. Door technologische vooruitgang is de kwaliteit van je foto op canvas tegenwoordig erg hoog. Je hoeft dus niet per se goed te zijn in schilderen om een mooie afbeeldingen van je dierbaren aan de muur te hebben. ;)

Van digitale foto naar parel aan de muur
Tegenwoordig maken we in tegenstelling tot vroeger veel digitale foto’s van de mooiste momenten in ons leven. Je vakantie naar Spanje, de familiefoto waar altijd iemand gek op staat of een foto van je kleine kindje. Er zijn meer dan genoeg speciale momenten die niet misstaan in je interieur als een foto op canvas. Met prachtige kleuren, in zwart-wit of in warme sepia uitvoering. Je kiest zelfs tussen 2 en 4 cm dikke canvas ‘fotoschilderijen’. Deze instelling en het formaat pas je gemakkelijk zelf online aan in het foto bewerkingsprogramma.

Persoonlijke ‘touch’ in je interieur
Gebruik je creativiteit en stel online zelf een prachtige blikvanger voor aan de muur samen in het foto bewerkingsprogramma. Jij bepaalt de eigenschappen van je canvas schilderij, jij bepaalt hoe goed het in je interieur gaat passen en jij bepaalt de plek waar je het ophangt. Alleen het uitzoeken van een geschikte foto is al een feestje. Gebruik een foto op canvas ook om een uniek en persoonlijk cadeau te geven aan iemand anders. Want je gunt iedereen een prachtige en persoonlijke foto aan de muur. Heb jij al een foto in gedachte die je in het groot op canvas gaat afdrukken? Gebruik het online bewerkingsprogramma van Webprint en maak een foto op canvas voor in je interieur! Gemaakt van de beste materialen en verkrijgbaar in uiteenlopende formaten en in verschillende uitvoeringen. Maak je foto op canvas nu!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners