2410
Designbehang van Cole & Son

Hoe maak je van een saaie muur een eyecatcher? Het antwoord hierop is heel simpel, ga met designbehang aan de slag! Zelfs als je maar een deel van een muur behangt kun je echt een verschil maken in een ruimte. Het Engelse designmerk Cole & Son biedt een ruime en prachtige collectie behang aan. Hieronder vind je een aantal prachtige exemplaren op een rij. (Bron foto boven: Tanja van Hoogdalem)

coleandsonpalm2.jpg

Haal het vakantiegevoel in huis
De zomer is voorbij maar met het tropische behang Palm van Cole & Son houd je het vakantiegevoel nog even vast. Hoe heerlijk is dat? Het palm behang is afkomstig uit de Contemporary Restyled collectie. In deze collectie zijn iconische behangen uit de geschiedenis van Cole & Son in een nieuw jasje gestoken. Het behang Palm is in diverse kleuren te verkrijgen waaronder bovenstaande zomerse varianten en onderstaande donkere variant.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

coleandsonpalm.jpg

Bron foto’s: huisje aan de haven 

In to the woods
Met het behang Woods van Cole & Son creëer je je eigen bos in huis. Op het behang zie je prachtige schetsen van bomen die samen een rustgevend bos vormen. Het klinkt misschien heel druk, een muur vol bomen, maar het tegendeel is waar. De neutrale kleuren, zwart en wit, in combinatie met het natuurlijke karakter zorgen voor een rustig geheel waardoor het behang vrijwel in ieder ruimte past. Vind je een muur vol bomen iets te gewaagd? Behang dan een MDF plaat, in een formaat naar wens, met dit behang. Hiermee creëer je een speels effect en als je het behang beu bent hoef je alleen maar de plaat weg te halen.

Flamingo
Deze paradijsvogel is een graag geziene gast in vele interieurs. De eenvoudige maar tegelijkertijd ook elegante vorm en zachtroze kleur van de flamingo is bij velen geliefd. Cole & Son heeft een prachtig flamingo behang in hun collectie die de elegantie van dit dier volledig uitstraalt. Voor degenen die wel fan zijn van de vorm van de flamingo maar niet van de zoete kleur is er ook een zwart en wit behang.

coleandsonflamingo.jpg
Op zoek naar nog meer designbehang? MisterDesign heeft een heel ruim aanbod design behang waaronder de merken Ferm Living, NLXL en KEK Amsterdam.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners