1177
Natuurlijk droombehang

Met de modieuze behangcollectie “Del Sol laat A.S. Création de charme van gebloemde en grafische wandmotieven weer opleven, en bewijst dat een harmonische muurdecoratie tegelijkertijd modern en behaaglijk kan zijn.

Hier vindt u combinaties van cirkels, strepen en qua kleur daarop afgestemde uni's in elegante kleuren zoals duifblauw, graniet, créme en taupe. Maar ook natuurlijke bladranken in rood, oranje, aqua en zand met nette blokstrepen in de achtergrond en bijpassende uni's met spannende oppervlakstructuren nodigen uit tot vrij combineren. Decoratieve bloemendesigns met textiel uni's maken het geheel af, doordat ze in frisse kleuren als groen, roze, beige en grijs stralen en daarmee een levendige, en desondanks bijzonder huiselijke sfeer scheppen.

 

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners