2275
De magie van de jungle

De jungle is magisch; met haar kleurrijke flora en inwoners in allerlei soorten en maten spreekt het tot ons innerlijke oergevoel en het verlangen naar avontuur. Met jungle behang op de muren is dat avontuur niet ver weg, en met een vleugje fantasie erbij waant u zich in de dynamische wereld van de jungle.

 

jungle-wo-foto-1.jpg

Beestenboel in huis

Tussen de bladeren door loeren nieuwsgierige kleine oogjes, behorend tot de meest exotische bewoners van het oerwoud. Enthousiaste aapjesverzamelen zich in de heg van bladeren, kijkend naar hoe vogeltjes tjirpend van tak naar tak springen.Een luxe behang waarbij u veel dieren kunt spotten is het Menagerie Of Extinct Animals vliesbehang van het Nederlandse merk Moooi, een bijzondere tentoonstelling van faunawaarbij dierenliefhebbers hun ogen uitkijken. De diepe donkere kleuren op de achtergrond in combinatie met de kleurrijke vachten en bladeren laten de dieren van het behang af spatten. Werkelijk een lust voor het oog!

jungle-wo-foto-2.jpg

Into the wild

Liefhebbers van de wildernis kunnen genieten van een rijke vertoning van tropische bladeren in de meest mooie kleuren. Het prachtige aan dit groene gebladerde behang, dat bezaaid is met verstopte bijzonderheden, is dat deze keer op keer weet te verwonderen met minuscule details die het geheel doen opleven. Een prachtig voorbeeld is het Palm Jungle vliesbehang van Cole & Son, dat in vele kleuren uw muur royaal bekleedt met een reeks van mooie palmbladeren.

Met alle pracht die het oerwoud te bieden heeft is het niet gek dat het jungle behang bij menig interieurliefhebber als favoriet wordt beschouwd. Of u nu voor groen behang gaat, of vrolijker wordt van een aparte kleurencombinatie zoals goud behang of zwart/wit behang, het indrukwekkende tropische behang fleurt uw kamer zeker op! Deze prachtige look van luxe behang met jungle patroon en andere thema’s zijn terug te vinden op Coloredwalls, onderdeel van MisterDesign.

jungle-wo-foto-3.jpg

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners