22701
Creëer je eigen Urban Jungle
Gepubliceerd: 22-10-2018

Als je goed om je heen kijkt, ontdek je steeds vaker – zelfs in de grote steden - kleine groene oases: op daken, balkonnetjes, terrassen en pleinen. Met de tropische behangprints uit ESTAhome’s nieuwste behangcollectie Jungle Fever creëer je nu ook thuis je eigen Urban Jungle. De gave prints met grote palm- en bananenbladeren, varens en monstera’s en de fleurige motieven met exotische bloemen en flamingo’s zorgen het hele jaar door voor een heerlijk vrolijke, tropische vibe in huis.

 

esta-home-urban-jungle-behang-26.png

esta-home-urban-jungle-behang-01.png

EVERGREEN

Je kunt nooit te veel groen in huis hebben! De tropische botanische stijl is nu ook helemaal de trend. Deze stijl vergt misschien een beetje lef, maar als je het aandurft om te experimenteren met veel verschillende soorten planten en exotische prints, creëer je thuis een fantastisch tropisch paradijsje waarin je je weer helemaal op kunt laden. Kies daarnaast voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals rotan, bamboe en onbewerkte houtsoorten voor een warme, natuurlijke sfeer in huis.

esta-home-urban-jungle-behang-24.png

esta-home-urban-jungle-behang-14.png

esta-home-urban-jungle-behang-02.png

GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR

De natuur is een ontzettend rijke inspiratiebron als het gaat om motieven en kleuren. Het kleurenpalet van Jungle Fever bestaat daarom ook uit vele tinten groen: van intens junglegroen en fris bladgroen tot warm olijf-, mos- en vergrijsd groen. Turquoise, mintgroen en roze- en oranjetinten zorgen voor vrolijke en frisse kleuraccenten. Daarnaast zijn er in Junge Fever prachtige exotische behangprints in zwart-wit te vinden die de collectie een stoere urban, vintage touch geven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide