1146
Creative Lab Amsterdam lanceert nieuwe behangcollectie

Creative Lab Amsterdam - bekend van luxe en uitgesproken behang, wenskaarten en notitieboekjes - lanceert een nieuwe collectie behang die vanaf 1 september 2020 verkrijgbaar is. Voor het eerst bevat het assortiment ook behang dat geschikt is voor badkamers en biedt het merk behangcirkels aan. Inspiratie haalt Creative Lab Amsterdam uit het dieren- en plantenrijk. De ontwerpen vallen op door de vele fijne details en veel kleur. Elk product is van hoge kwaliteit en wordt met grote zorg geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eco friendly inkten.

 

Tropische vogels, bloempatronen en fijngetekende boslandschappen wisselen elkaar af in de ontwerpen van de nieuwe Creative Lab Amsterdam collectie. Het kleurbeeld van de collectie combineert poedertinten met frisse en heldere kleuren. Er zijn ontwerpen waardoor elke muur in huis verandert in een verhaal: van een uitzicht op een oceaan met walvissen, tot tropische bossen en een Afrikaanse savanne. Het karakteristieke behang van Creative Lab Amsterdam brengt nieuw leven en kleur in elke ruimte.

Nieuw: behang voor badkamers en behangcirkels

B-MrNilson.jpg

Nieuw in de collectie van Creative Lab Amsterdam is het behang dat geschikt is voor badkamers. Het is gemaakt van materiaal dat tegen warmte en vocht kan en ook in deze condities mooi blijft. Het materiaal is stevig, kleurvast en heeft een matte uitstraling en lichte structuur. Het behang heeft een aantal belangrijke certificeringen, waaronder het Greenguard Gold Certification. Deze certificering geeft aan dat de luchtkwaliteit in de badkamer goed blijft.

Circle-SannyCharlie2.jpg

Ook nieuw in deze collectie zijn de behangcirkels waarbij de designs uitgewerkt zijn in een cirkelvorm. De cirkels bestaan uit 1 stuk en hebben een diameter van 145 cm. De cirkels zijn van dezelfde hoge kwaliteit behang als alle andere ontwerpen uit de behang collecties van Creative Lab Amsterdam.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide