1428
Crateworld behang van Stapelgoed

Graham & Brown ontwikkelde samen met de ontwerpers van Stapelgoed een behang- en postercollectie. Een unieke en eigentijdse collectie met behang dat perfect past in elk interieur en ieders huis kleur en warmte geeft. Tijdens de zoektocht naar unieke en mooie prints voor de nieuwe behang collectie waren de ontwerpers van Stapelgoed het er al snel over eens: het moest uniek, eigentijds en verrassend worden. Behang dat perfect past in elk interieur en ieders huis kleur en warmte geeft. Authentieke elementen worden gecombineerd met puurheid en een stoere touch. Speciaal voor Graham & Brown interpreteerde de ontwerpers van Stapelgoed deze filosofie in een eigenzinnige behang- en postercollectie. Crateworld is een behang van gestapelde vergrijsde kratjes.

Over Stapelgoed
Stapelgoed is een label dat altijd op zoek is naar het authentieke. De zoektocht naar het uiterste in combinaties, het gebruik van pure en stoere materialen dat is waar dit merk voor staat. Wees stoer, eigentijds en durf te onderscheiden. Wees Stapelgoed!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners