1546
Crateworld behang van Stapelgoed
Gepubliceerd: 11-07-2016 Laatste update: 29-08-2017

Graham & Brown ontwikkelde samen met de ontwerpers van Stapelgoed een behang- en postercollectie. Een unieke en eigentijdse collectie met behang dat perfect past in elk interieur en ieders huis kleur en warmte geeft. Tijdens de zoektocht naar unieke en mooie prints voor de nieuwe behang collectie waren de ontwerpers van Stapelgoed het er al snel over eens: het moest uniek, eigentijds en verrassend worden. Behang dat perfect past in elk interieur en ieders huis kleur en warmte geeft. Authentieke elementen worden gecombineerd met puurheid en een stoere touch. Speciaal voor Graham & Brown interpreteerde de ontwerpers van Stapelgoed deze filosofie in een eigenzinnige behang- en postercollectie. Crateworld is een behang van gestapelde vergrijsde kratjes.

Over Stapelgoed
Stapelgoed is een label dat altijd op zoek is naar het authentieke. De zoektocht naar het uiterste in combinaties, het gebruik van pure en stoere materialen dat is waar dit merk voor staat. Wees stoer, eigentijds en durf te onderscheiden. Wees Stapelgoed!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide