1027
Kunst van jouw foto
Gepubliceerd: 05-06-2014 Laatste update: 07-05-2017

Ga snel op zoek naar je leukste foto, want nu kun je er echt iets origineels mee laten doen. Op brusci.nl zijn verschillende stijlen te vinden zoals Pop Art , Splash en zelfs een speciale stijl voor je huisdier ! Op basis van een foto maken de designers een uniek kunstwerk.Digitale schilders
Elk kunstwerk van brusci.nl is handgemaakt! De designers werken met de nieuwste digitale verf] en illustratietechnieken. Er worden absoluut geen automatische filters gebruikt. Zo krijg je een kwalitatief zeer hoogwaardig werk aan de muur.

Voor wie? De hippe en originele stijlen zijn geschikt voor iedereen die graag een keer iets anders aan de muur hangt dan een foto. Al een leuke foto van je kinderen, vriend, gezin, broers of zussen in gedachten? Laat er snel een kunstwerk van maken!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide