1879
Breng het Chinese imperium in huis
Gepubliceerd: 29-04-2018

Als weerspiegeling van een van de meest fascinerende tijdperken uit de Chinese geschiedenis, presenteert Graham & Brown de Imperial behangcollectie. Het dessin toont de omkaderde deuren, smalle ramen en betegelde daken die synoniem staan voor de sierlijke architectuur van het keizerlijke China. In een ontwerp dat in iedere kamer van het huis zou passen, liggen deze elegante gebouwen genesteld tussen een weelderig tropisch bos, in een wit omlijnd decor op een warme achtergrond.

 

Zoals omschreven in de trendpresentatie van 2018 van Graham & Brown zullen ingetogen tinten en lineaire natuurlijke vormen de overhand hebben in een veelvoud aan creatieve disciplines - van interieur tot mode. De Grane behangcollectie bevat tastbare, met de hand geschilderde achtergronden, met een trendy inktzwart kleurenpalet dat een moderne interpretatie biedt van een klassiek motief uit de Chinese mythologie. The Crane, een legendarische belichaming van duurzaamheid en vrede, is in verschillende lagen op een delicate bamboe-omgeving afgebeeld en creëert zo etherisch en elegant behang.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide