5493
Boreas behang collectie

Ontworpen in de Graham & Brown studio. Boreas is een moderne interpretatie op een klassiek organisch ontwerp. Dit mooie dessin neemt de naam Boreas aan van Griekse god van de noordenwind. Simpel maar pakkend is dit iconisch ontwerp dat is ontworpen in een dag en nacht pallet van zachte naturel tinten als tegenhanger tegen de blauwe tinten uit de collectie.

Metallic accenten liggen subtiel op het behang dat dankzij de textuur een weelderig en luxueus gevoel geeft. Boreas heeft een klassiek ontwerp dat een prachtig dessin creëert, ideaal om een eigentijdse maar toch verfijnde look toe te voegen.

Er zijn vijf kleurvarianten: Teal, Natural, Midnight, Deep grey and Soft Grey. Naast de subtiele patronen introduceert Graham & Brown ook een effen Boreas behangcollectie (Fibrous Plains).  Speciaal ontwikkeld om mooi op elkaar afgestemde wanden te creëren. Er zijn 6 bijzondere kleuren leverbaar, ook hier heeft het behang een luxueuze textuur waardoor een rijke look en feel ontstaat.

Voor diegenen die liever niet wil behangen maar wel van deze prachtige nieuwe kleuren houdt, levert Graham & Brown ook muurverven in deze kleurstellingen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners