5779
Boreas behang collectie
Gepubliceerd: 04-07-2019 Laatste update: 16-12-2021

Ontworpen in de Graham & Brown studio. Boreas is een moderne interpretatie op een klassiek organisch ontwerp. Dit mooie dessin neemt de naam Boreas aan van Griekse god van de noordenwind. Simpel maar pakkend is dit iconisch ontwerp dat is ontworpen in een dag en nacht pallet van zachte naturel tinten als tegenhanger tegen de blauwe tinten uit de collectie.

Metallic accenten liggen subtiel op het behang dat dankzij de textuur een weelderig en luxueus gevoel geeft. Boreas heeft een klassiek ontwerp dat een prachtig dessin creëert, ideaal om een eigentijdse maar toch verfijnde look toe te voegen.

Er zijn vijf kleurvarianten: Teal, Natural, Midnight, Deep grey and Soft Grey. Naast de subtiele patronen introduceert Graham & Brown ook een effen Boreas behangcollectie (Fibrous Plains).  Speciaal ontwikkeld om mooi op elkaar afgestemde wanden te creëren. Er zijn 6 bijzondere kleuren leverbaar, ook hier heeft het behang een luxueuze textuur waardoor een rijke look en feel ontstaat.

Voor diegenen die liever niet wil behangen maar wel van deze prachtige nieuwe kleuren houdt, levert Graham & Brown ook muurverven in deze kleurstellingen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide