766
BN Walls lanceert Pattern behangcollectie
Gepubliceerd: 08-06-2023

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert de Pattern collectie. Deze nieuwe serie wandbekleding bestaat uit negen verschillende dessins, uitgevoerd in diverse kleuren of kleurcombinaties. Kenmerkend voor de collectie zijn de geometrische vormen en organische contouren. De designers van BN Walls hebben ze zo ontworpen dat het ene patroon een echte blikvanger is, en het andere subtiel opgaat in je interieur.

Patronen geven een interieur persoonlijkheid. Ze zijn te vinden op gordijnen, meubelstoffen, vloerkleden, enzovoort. Het gebruik van patronen bij het decoreren van je huis is een uitstekende manier om een geheel eigen stijl neer te zetten. BN Walls biedt met de veelzijdige Pattern collectie de mogelijkheid om je interieur meer karakter en levendigheid te geven.

Veelzijdige collectie

De Pattern collectie bevat een scala aan patronen met verrassende vormen, aaibare structuren en verfijnde details. De patronen zijn evenwichtig en gelaagd, maar kunnen ook robuust en krachtig zijn. Streepdessins, geometrische vormen en organische contouren voeren de boventoon. Elk Pattern-behang heeft een voelbare structuur die met een speciale prentwals in het behang is gedrukt. Of je nu een moderne, landelijke of romantische inrichting hebt; de ruime keuze aan designs maakt dat er altijd wel een behang te vinden is dat bij jouw interieurstijl past. 

Spannend en sereen

Pattern is bij uitstek te combineren met de Monochrome collectie en Linen Stories van BN Walls. Waar Pattern een wand spannend maakt met repeterende vormen, zorgen de voornamelijk effen Monochrome collectie en Linen Stories voor sereniteit. Samen met de warme aardse tinten en ingetogen grijstonen vormen ze een harmonieus geheel.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide