404
BN Walls lanceert Pattern behangcollectie

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert de Pattern collectie. Deze nieuwe serie wandbekleding bestaat uit negen verschillende dessins, uitgevoerd in diverse kleuren of kleurcombinaties. Kenmerkend voor de collectie zijn de geometrische vormen en organische contouren. De designers van BN Walls hebben ze zo ontworpen dat het ene patroon een echte blikvanger is, en het andere subtiel opgaat in je interieur.

Patronen geven een interieur persoonlijkheid. Ze zijn te vinden op gordijnen, meubelstoffen, vloerkleden, enzovoort. Het gebruik van patronen bij het decoreren van je huis is een uitstekende manier om een geheel eigen stijl neer te zetten. BN Walls biedt met de veelzijdige Pattern collectie de mogelijkheid om je interieur meer karakter en levendigheid te geven.

Veelzijdige collectie

De Pattern collectie bevat een scala aan patronen met verrassende vormen, aaibare structuren en verfijnde details. De patronen zijn evenwichtig en gelaagd, maar kunnen ook robuust en krachtig zijn. Streepdessins, geometrische vormen en organische contouren voeren de boventoon. Elk Pattern-behang heeft een voelbare structuur die met een speciale prentwals in het behang is gedrukt. Of je nu een moderne, landelijke of romantische inrichting hebt; de ruime keuze aan designs maakt dat er altijd wel een behang te vinden is dat bij jouw interieurstijl past. 

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Spannend en sereen

Pattern is bij uitstek te combineren met de Monochrome collectie en Linen Stories van BN Walls. Waar Pattern een wand spannend maakt met repeterende vormen, zorgen de voornamelijk effen Monochrome collectie en Linen Stories voor sereniteit. Samen met de warme aardse tinten en ingetogen grijstonen vormen ze een harmonieus geheel.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners