2868
BN Walls lanceert nieuwe collectie met Rivièra Maison
Gepubliceerd: 17-05-2022

De Nederlandse behangproducent BN Walls lanceert in samenwerking met het interieurlabel Rivièra Maison een uitgebreide behangcollectie. “De collectie varieert van een landelijke look and feel tot een chique stadsloft”, aldus ontwerper Adéle Grimberg van BN Walls.

Rivièra Maison – Home is where you can be you

De nieuwe behangcollectie van BN Walls heeft de warme uitstraling die men gewend is van het stijlvolle interieurlabel Rivièra Maison. Met eigentijdse designs en een uitgebreid kleurenpallet kan een huiselijke leefomgeving in elke gewenste smaak een kosmopolitische uitstraling krijgen.

BN_Walls_-_RM_III_-_Room_48_-_221111_-_3_-_HR_kopiëren.jpg

Inspiraties van over de hele wereld worden met deze behangselectie bereikbaar voor een breed publiek. Home is where you can be you. De inspiratie komt uit natuurlijke materialen en exotische technieken. Is het een bloemblad? Of toch een abstract geometrisch design? Het rijke patroon van het nieuwe behang Palazzo roept tal van associaties op, waaraan iedereen een eigen invulling kan geven.

BN_Walls_-_RM_III_-_Timber_Lines_-_221132_-_2_-_HR_kopiëren.jpg

Het verfijnde Room 48 oogt als een mooi vlechtwerk van leer. Het zijn slechts twee uitersten in de behangcollectie van BN Walls voor interieurmerk Rivièra Maison.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide