2016
BN Walls lanceert nieuwe collectie met Rivièra Maison

De Nederlandse behangproducent BN Walls lanceert in samenwerking met het interieurlabel Rivièra Maison een uitgebreide behangcollectie. “De collectie varieert van een landelijke look and feel tot een chique stadsloft”, aldus ontwerper Adéle Grimberg van BN Walls.

Rivièra Maison – Home is where you can be you

De nieuwe behangcollectie van BN Walls heeft de warme uitstraling die men gewend is van het stijlvolle interieurlabel Rivièra Maison. Met eigentijdse designs en een uitgebreid kleurenpallet kan een huiselijke leefomgeving in elke gewenste smaak een kosmopolitische uitstraling krijgen.

BN_Walls_-_RM_III_-_Room_48_-_221111_-_3_-_HR_kopiëren.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Inspiraties van over de hele wereld worden met deze behangselectie bereikbaar voor een breed publiek. Home is where you can be you. De inspiratie komt uit natuurlijke materialen en exotische technieken. Is het een bloemblad? Of toch een abstract geometrisch design? Het rijke patroon van het nieuwe behang Palazzo roept tal van associaties op, waaraan iedereen een eigen invulling kan geven.

BN_Walls_-_RM_III_-_Timber_Lines_-_221132_-_2_-_HR_kopiëren.jpg

Het verfijnde Room 48 oogt als een mooi vlechtwerk van leer. Het zijn slechts twee uitersten in de behangcollectie van BN Walls voor interieurmerk Rivièra Maison.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners