1331
BN Walls lanceert Imagine
Gepubliceerd: 27-05-2022

De Nederlandse behangproducent BN Walls lanceert de nieuwe collectie Imagine. Uitgangspunt voor deze 7 verrassende designs zijn natuurlijke texturen en kleuren. “Deze eigentijdse collectie brengt het weldadige luxe gevoel van behang naar de alledaagse leefomgeving”, zegt ontwerper Yvonne Bovee van BN Walls.

BN Walls vertaalt het weldadige buitenleven naar een verassend interieur

Voor de behangcollectie Imagine heeft het designteam van BN Walls zich laten inspireren door de natuur. Ons leven speelt zich steeds meer binnen af, en ook vaker achter een beeldscherm. Imagine helpt ons weer te verbinden met de natuur. Door deze natuurlijke elementen naar binnen te brengen, willen we een gevoel creëren van rust en sereniteit. Het warme en lichte buitenleven krijgt een subtiele twist naar een sfeervol en comfortabel interieur. Imagine what your wall can be…

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide