742
BN Walls brengt de natuur in huis

Het Nederlandse behangmerk BN Walls introduceert nieuwe prints in de Botanical collectie. De behangcollectie die geïnspireerd is op de botanische trend bestaat uit verschillende patronen en ontwerpen met delicate bloemen, sprookjesachtige bomen en weelderig groen. Met dit botanisch behang brengt BN Walls het buitenleven naar binnen.

De BN Walls Botanical collectie bestaat uit dessins met moderne ontwerpen in groene en natuurlijke tinten. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de botanische trend die zich over de jaren heen heeft verspreid in interieurontwerpen. De natuur heeft het unieke vermogen om de ziel te kalmeren en de Botanical collectie speelt hierop in door het buitenleven naar binnen te halen.

De nieuwe collectie bestaat uit zeven verschillende prints die in 35 kleurvarianten beschikbaar zijn. Door de natuurlijke tinten en patronen is deze collectie tijdloos en rustgevend.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners