945
BN Walls brengt de natuur in huis
Gepubliceerd: 25-12-2022

Het Nederlandse behangmerk BN Walls introduceert nieuwe prints in de Botanical collectie. De behangcollectie die geïnspireerd is op de botanische trend bestaat uit verschillende patronen en ontwerpen met delicate bloemen, sprookjesachtige bomen en weelderig groen. Met dit botanisch behang brengt BN Walls het buitenleven naar binnen.

De BN Walls Botanical collectie bestaat uit dessins met moderne ontwerpen in groene en natuurlijke tinten. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de botanische trend die zich over de jaren heen heeft verspreid in interieurontwerpen. De natuur heeft het unieke vermogen om de ziel te kalmeren en de Botanical collectie speelt hierop in door het buitenleven naar binnen te halen.

De nieuwe collectie bestaat uit zeven verschillende prints die in 35 kleurvarianten beschikbaar zijn. Door de natuurlijke tinten en patronen is deze collectie tijdloos en rustgevend.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide