2058
Bloomsbury, behang van het jaar 2020
Gepubliceerd: 27-09-2019

Graham & Brown presenteert Bloomsbury Neo-Mint als behang van het jaar 2020. Het verticale verlopende totemtrail-patroon verwijst naar de 18de-eeuwse neoklassieke interieurs en wordt gecombineerd met de vertrouwde Engelse plattelandsmotieven zoals chrysanten, primula's en rozen. De achtergrond voor het ontwerp is een zacht pastelkeurig groen dat mooi past bij de andere zachte sorbettinten die steeds populairder worden in interieurs.

 

Het behang van het jaar en de kleur van het jaar zijn fraaie voorbeelden van de soorten behang met bijpassende verf die Graham & Brown aanbiedt. Elk behang in de uitgebreide collectie heeft een exact bijpassende kleur verf en drie bijpassende tinten die voor elke kamer de passende kleurcombinatie bieden. De kleur die het behang van het jaar complementeert is de kleur van het jaar: Adeline, samen met de bijbehorende tinten Stirling Green, Popsicle, en Stone. Bloomsbury is ook beschikbaar in Emerald, Clancy Grey en Noir.

inspiratiebrochures1.png

Voor het Bloomsbury behang heeft Graham & Brown de kleur Adeline uitgeroepen tot bijpassende kleur van het jaar 2020. Adeline, een tint in een rijk flessengroen, heeft haar naam te danken aan Adeline Virginia Woolf, de baanbrekende schrijfster en mede-oprichtster van de Bloomsbury Groep.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide