336
Bloemetjesbehang

Bloemetjesbehang is een geweldige manier om sfeer in je interieur te creëren. Laat een muur eruit springen met een opvallend dessin of ga voor een bloemenbehang op alle vier de muren, zodat je je in een binnentuin waant. Voor iedere interieurtrend is een passend bloemetjesbehang en Graham & Brown lanceert in haar nieuwe collectie wederom een aantal prachtige florale prints.

De Wallflower collectie omvat vier kleurpaletten die doen denken aan elke fase van de dag. Day brengt licht in elke kamer van het huis en illustreert een typisch lentetafereel. De trendy Dusk achtergrond met vleugjes van pastel roze en geel zorgen voor speelse kleuren met een rustgevende ondertoon. Daarentegen heeft Night Garden een kleurstelling die knalt tegen de zwarte achtergrond voor maximaal nachtelijk escapisme. De Emerald variant belichaamt de biofilie interieurtrend en is uitermate geschikt om een groene muur in huis te creëren.

Eveneens uit de nieuwe collectie is het behang Jardin Botanico. Deze alternatieve interpretatie van het bloemenmotief is ongetwijfeld uniek. De Jardin Botanico variant doet denken aan een kruidentuin en is eveneens verkrijgbaar in vier kleurpaletten: Light, Sage, Navy en Black. Om de look compleet te maken, combineer je dit dessin met een van de perfect bijpassende verftinten van Graham & Brown.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Voor een natuurlijke tegenhanger en wat rust in de ruimte bevat de nieuwe collectie ook diverse structuurbehangen. Al het eco-behang van Graham & Brown wordt geproduceerd met FSC-gecertificeerd papier dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Graham & Brown gebruikt inkt op waterbasis zonder schadelijke chemicaliën. Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzaam materiaal.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners