1647
Nieuwe behangcollectie

Ambachtelijke Britse verf- en behangfabrikant Farrow & Ball onthult haar nieuwste behangcollectie. De Engelse kleurdeskundigen hebben zich laten inspireren door actuele trends in structuur, maximalisme en de natuur en hebben drie eigentijdse gebloemde behangdessins geïntroduceerd. De nieuwe designs hebben een rijke structuur en geven een frisse draai aan het traditionele bloemdessin. 

Hegemone, genaamd naar de Griekse godin van fruit en bloemen, is een schitterend sprekend design dat bijna uit papier gesneden lijkt te zijn. Het ontwerp is minder strak en gedefinieerd dan een klassiek bloempatroon, met kleurrijke bloesems die in alle richtingen uitwaaieren.

Atacama, een behang met een speelse tropische print, is gebaseerd op een fel gekleurde geweven stof die werd gevonden in een oude molen. Dit elegante botanische design combineert een rijke structuur met een delicaat patroon en ontleent haar naam aan de bloemrijke Zuid-Amerikaanse woestijn. 

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Farrow & Ball experimenteerde voor deze nieuwe collectie met de actuele maximalistische trend en dessins van verschillende grootten met als resultaat het grootste dessin tot nu toe,Helleborus. Bij dit sierlijke, prachtig vloeiende design, getekend met een pipet, lijkt het alsof de bloemblaadjes zich op de muur ontvouwen. Een organisch dessin, met een naam die afstamt van het Latijnse woord voor de Helleborus bloem, dat vitaliteit en levenslust uitstraalt en ieder interieur een warme ontspannen sfeer geeft. 

De nieuwe collectie, handgemaakt volgens traditionele blokdrukmethoden met authentieke Farrow & Ball verf, creëert een naadloze verbinding tussen verf en behang. Ieder ontwerp is verkrijgbaar in zeven kleurstellingen variërend van zachte neutralen en bescheiden pasteltinten tot sprekende combinaties met metallic accenten. Kleurstellingen variëren van Stiffkey Blue en Vardo tot de aardetinten Cromarty en Mahogany en neutrale kleuren als Ammonite en Purbeck Stone. 

De nieuwe collectie is met ingang van 7 September, 2017 verkrijgbaar bij onze showrooms, stockists en op farrow-ball.com

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2102.35074-XL).jpg

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2102.35081-XL).jpg

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2102.35086-XL).jpg

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2102.35071-XL).jpg

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2102.35067-XL).jpg

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners