1604
Behangtrends 2016 - fotobehang
Gepubliceerd: 18-09-2016 Laatste update: 07-05-2017

Wil je een snelle metamorfose in je interieur dan is behang de perfecte oplossing. We kunnen tegenwoordig uit ontzettend veel behangsoorten en dessins kiezen, niets is te gek en eigenlijk is alles mogelijk. Of je nu een hele wand wilt behangen of een gedeelte. Met behang creëer je snel een hele persoonlijke sfeer in huis.

Wil je eens wat anders dan een bloemetjes of streep motief dan is fotobehang misschien wel iets voor jou! Fotobehang is niet zoals het traditionele behang waarbij het figuur op elke baan weer terug komt maar bij fotobehang is er sprake van een hele grote afbeelding die zo groot kan zijn als je hele muur of op een gedeelte van de muur geplakt wordt.

Voor fotobehang wordt over het algemeen vliesbehang gebruikt. Vliesbehang is een stuk sterker dan gewoon behang waardoor de kans op scheuren erg klein is.

Fotobehang is verkrijgbaar in vele soorten prints. Zoals bijvoorbeeld bloemen en planten, dieren of gebouwen van beroemde steden. Daarnaast zien we ook fotowanden die niet van echt te onderscheiden zijn zoals steenwanden of sloophout fotobehang. Neem maar eens een kijkje op de website van behangexpert.nl. Hier vind je een enorme keuze aan fotobehang en kan je fotobehang uitzoeken op thema, op merk of fotobehang uit de beeldbank. Ook voor de kinderkamer zijn er ontzettend veel leuke fotobehang collecties aanwezig zoals prachtige beelden van Disney, Marvel of Starwars.

Kan je ondanks de enorme keuze geen geschikt fotobehang vinden voor in jouw interieur dan kan je ook je eigen fotobehang ontwerpen. Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide