1545
Behangtrends 2016
Gepubliceerd: 08-11-2016 Laatste update: 28-04-2022

Je bent op zoek naar behang om je kamer een nieuwe look te geven, dan ben je bij De Behangwinkelier aan het juiste adres. Op onze webshop vind je een groot assortiment van verschillende soorten behang:papierbehang, vliesbehang tot glasvezelbehang.

Al het behang is onderverdeeld in thema's denk aan: steigerhout behang, retro behang, steen behang en betonlook behang. Barok behang of toch liever een bloemen behang: wij hebben het allemaal!

Soorten behang

Om de keuze van je nieuwe behang makkelijker te maken, hebben we ons assortiment ondergebracht in verschillende soorten en thema's. Denk bijvoorbeeld is aan industrieel behang of behang voor de slaapkamer. Zo vind je met één klik het hele aanbod van het soort waar jij naar op zoek bent. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol steigerhout voor in de woonkamer of vrolijk fotobehang voor de kinderkamer.

Behang materialen

Naast al de verschillende thema's en prints, zijn er verschillende materialen, bijvoorbeeld papierbehang, glasvezelbehang of vliesbehang.

Papier wordt nog steeds veel gebruikt maar vliesbehang neemt de laatste tijd toch zeker de eerste plek in. Vliesbehang is in de aanschaf iets duurder maar een stuk makkelijker te verwerken als papierbehang. Bij vliesbehang lijmt u namelijk eerst de muur in. Daarnaast heb je ook nog het behang voor gladde wanden: glasvliesbehang en renovatievlies, of laat je door ons adviseren over het meest geschikte materiaal voor de kamer die je wilt behangen.

Online behang kopen met de beste service

Wij bieden meer dan alleen een ruim assortiment behang. Wij brengen de menselijke touch terug in het online shoppen. Onze specialisten helpen je dan ook graag verder bij het kiezen van het juiste product voor de nieuwe stijl van jouw woonkamer of slaapkamer. Wij combineren het gemak van online kopen, met de persoonlijke service van de winkel. Hiervoor werken we samen met Second Hand Interior, waar we ook offline benaderbaar zijn voor advies.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide