1342
Behangtrend New Vision
Gepubliceerd: 26-06-2015 Laatste update: 07-05-2017

Geïnspireerd door designelementen uit de moderne techniek, visies uit de digitale wereld, futuristische impulsen en de urban omgeving biedt A.S. Création een blik in de toekomst:

Surrealistisch, bizar, fantastisch - geometrische vormen en figuren, slingerende lijnen, krachtige structuren met contouren, nerven uit fijne lijnen, schijnbaar onregelmatig op de wand aangebrachte vlakken of fantasierijke netstructuren brengen de ruimte met hun sprankelende dynamiek in beweging. Optische misleidingen leiden door de iriserende kleurwisselingen tot exclusieve illusies. Poedertonen ontmoeten felle, pop-achtige kleuren. Vormen en kleuren versmelten tot visionaire motieven, die spelen met de ogen en die fascinerende optische effecten tevoorschijn brengen.

De futuristische designs van New Vision openen de ruimte en openen zo de deur naar een andere wereld.

Deze trend is terug te vinden in de behangcollecties Move your Walls, Cocoon, Versace, Hollywood, in de grafische collecties van Esprit, evenals in de collecties van Lars Contzen of Studio Aisslinger.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide