1190
behangtrends 2015/2016: Mystic Charm

Geïnspireerd door de fabelachtige kunst- en stijlpilaren uit voorbije dagen, geven onze designers het moderne antwoord op klassieke wanddecors:

Van moed tot weelde - stijlvol, exclusief en met een mondaine touch, zo tonen de klassieke ornamenten in een verwassen look zich, evenals barok geïnspireerde decors rond prachtige bloemenboeketten en zachte bloemenranken. Meerkleurige glansstructuren in turquoise-brons, oranje-grijs en azuur-goud geven de indrukwekkende kleuren violet, bordeaux, petrol-blauw, mahonie en ivoorwit een moderne uitstraling en creëren een fascinerend lichtspel.



Mystic Charm brengt met klassieke wandbekleding de tijdsgeest in het hier en nu, zonder zijn onvergankelijke charme te verliezen.

De stijlrichting Mystic Charm komt terug in de collecties Bohemian Burlesque, Versace, Memory 2, Hollywood en in ornamenten uitFlock 4.




Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners