1299
behangtrends 2015/2016: Mystic Charm
Gepubliceerd: 26-06-2015 Laatste update: 07-05-2017

Geïnspireerd door de fabelachtige kunst- en stijlpilaren uit voorbije dagen, geven onze designers het moderne antwoord op klassieke wanddecors:

Van moed tot weelde - stijlvol, exclusief en met een mondaine touch, zo tonen de klassieke ornamenten in een verwassen look zich, evenals barok geïnspireerde decors rond prachtige bloemenboeketten en zachte bloemenranken. Meerkleurige glansstructuren in turquoise-brons, oranje-grijs en azuur-goud geven de indrukwekkende kleuren violet, bordeaux, petrol-blauw, mahonie en ivoorwit een moderne uitstraling en creëren een fascinerend lichtspel.Mystic Charm brengt met klassieke wandbekleding de tijdsgeest in het hier en nu, zonder zijn onvergankelijke charme te verliezen.

De stijlrichting Mystic Charm komt terug in de collecties Bohemian Burlesque, Versace, Memory 2, Hollywood en in ornamenten uitFlock 4.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide