2541
Behangprints met bloemen in herfstkleuren
Gepubliceerd: 10-11-2020

Zachtjes tikt de regen tegen de ramen, de wind waait om het huis en blaadjes dwarrelen van de bomen. Binnen decoreer je de tafel met pompoenen en dennenappels en steek je de kaarsjes aan. Dit warme en knusse gevoel brengt het nieuwe behang van Roomblush teweeg. Dit is genieten met een grote G!

 

Heerlijk, herfst! Dé ideale tijd om het interieur winterklaar te maken. Ook de wanden van de kamers kunnen wel een boost gebruiken. Roomblush heeft nieuwe behangprints ontworpen die uitstekend passen bij deze tijd van het jaar. Zo maak je van de woon-, slaap- of studeerkamer een blikvanger!

inspiratiebrochures1.png

roomblush-behang-garland-bright-1.jpg

Een warme look


In de herfstcollectie van Roomblush staan bloemen en herfstkleuren centraal. Denk aan verschillende tinten groen, blauw, roze, terracotta en oker. De elementen in de patronen zijn volumineuzer dan vorige florale collecties waardoor de kleuren en de patronen nóg beter tot hun recht komen. Behang Ray of Flower is een diversiteit aan droge en wilde bloemen en geeft de kamer een warme look. Het Wild Flowers behang is zowel klassiek als toegankelijk en past vanwege de kleurtinten in elk interieur. Wil je wat meer gedurfds? De Into Fall print is geïnspireerd op de bloemenprints die we tegenwoordig veel in de mode terugvinden. Tot slot brengt het Garland behang een ode aan bloemenslingers, droogbloemen en bloemenkransen. Welk behang je ook kiest: de bloemenprints van Roomblush fleuren elk interieur op!

roomblush-behang-into-fall-green-1.jpg

Een knusse kamer voor iedereen

Roomblush verkoopt behang voor jong en oud. De living, de keuken, de slaapkamers: elke ruimte in huis leeft op met kleur en zonlicht, zodat iedereen een knusse kamer heeft waar het fijn vertoeven is. De unieke, hippe en speelse prints sluiten aan op de seizoenen; zo blijft de collectie fris en vernieuwend. Het smaakvolle Roomblush behang maakt het huiselijke gevoel compleet.

Een nieuwe muur binnen anderhalf uur

Dat je door het thuiswerken jouw huisgenoten wel achter het behang wilt plakken is begrijpelijk, maar liever niet met de herfstcollectie van Roomblush. Daar is die veel te mooi voor! Het vliesbehang van Roomblush krijg je handig op de muur, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Elke rol heeft 4 banen (50 x 285 cm) waarmee een muur van maximaal twee meter behangen kan worden. Gauw aan de slag dus, want binnen anderhalf uur tijd heb jij een compleet nieuwe muur!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide