1524
Lief wandbekleding behang
Gepubliceerd: 02-07-2013 Laatste update: 07-05-2017

In 2010 startte de samenwerking tussen Graham and Brown en lief!
Resultaat: een vrolijke collectie behang en wanddecoratie. Nu enkele jaren verder presenteert Graham & Brown haar nieuwe behang collectie. Het nieuwe lief! behang heeft 3 gezichten! Hippe meiden en stoere jongen naast naturel taupekleurige dessins voor de lifestyle-look.


De nieuwe collectie bestaat uit 9 nieuwe en 1 bestaand typisch lief! dessin met de vogeltjes. Ze laten zich goed met elkaar combineren maar ook in combinatie met de lief! verfcollectie ontstaat een speels resultaat.Het subtiele en vrouwelijke dessin in de kant-look in twee kleurstellingen taupe-wit en roze-wit is zeer geschikt voor het behangen van een meiden of volwassen kamer. Speciaal voor de hippe meiden is er een strikjes dessin in multi colour of een stiksel hart in het ruit dessin. Voor alle stoere jongens is er het behang met de kleurige medailles. Perfect te combineren met de diepblauwe uni. Als eyecatcher hebben we de ster in ruitdessin.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide