1332
Lief wandbekleding behang

In 2010 startte de samenwerking tussen Graham and Brown en lief!
Resultaat: een vrolijke collectie behang en wanddecoratie. Nu enkele jaren verder presenteert Graham & Brown haar nieuwe behang collectie. Het nieuwe lief! behang heeft 3 gezichten! Hippe meiden en stoere jongen naast naturel taupekleurige dessins voor de lifestyle-look.


De nieuwe collectie bestaat uit 9 nieuwe en 1 bestaand typisch lief! dessin met de vogeltjes. Ze laten zich goed met elkaar combineren maar ook in combinatie met de lief! verfcollectie ontstaat een speels resultaat.Het subtiele en vrouwelijke dessin in de kant-look in twee kleurstellingen taupe-wit en roze-wit is zeer geschikt voor het behangen van een meiden of volwassen kamer. Speciaal voor de hippe meiden is er een strikjes dessin in multi colour of een stiksel hart in het ruit dessin. Voor alle stoere jongens is er het behang met de kleurige medailles. Perfect te combineren met de diepblauwe uni. Als eyecatcher hebben we de ster in ruitdessin.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners