1285
Urban Flowers
Gepubliceerd: 07-11-2016 Laatste update: 07-05-2017

De geur van verse bloemen en de lichtheid die in de lucht hang en een goed humeur verspreidt - met de jonge behangcollectie “Urban Flowers ontvoeren we u naar de facetrijke wereld van bloemen en planten.
Vaak afwisselende bloemmotieven met moderne accenten zoals hout- of steenlook benadrukken het levendige en jeugdige karakter van dit unieke aanbod aan behang.
Van romantisch-speelse bloemen via grafische cactusmotieven tot aan vrolijke, grote bloemen of een beeldschoon boeket met rozen - de frisse designs bieden inspiratie voor innovatieve woonideeën en scheppen een vrolijke sfeer.

Als bijzonder hoogtepunt biedt de behangcollectie “Urban flowers een digitale druk, die een wereldkaart van bloemen toont en door zijn driedimensionale effect een absolute blikvanger is.

Het kleurenpalet laat geen wens onvervuld, want zowel helle kleuren als roze, lila, geel en groen maar ook keurige kleuren zoals grijs, beige, zwart en wit toveren uw kamer om in een droom van bloemen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide