1960
Tres Tintas Barcelona
Gepubliceerd: 12-02-2016 Laatste update: 07-05-2017

Van Sand presenteert de nieuwe collecties van het Zweedse behangmerk Rebel Walls, het Spaanse familiebedrijf Coordonné en sluit een nieuw merk in de armen; Tres Tintas Barcelona. De nieuwe collectie van het rebelse Rebel Walls is genaamd ‘Passion’. Deze collectie laat een selectie krachtige behangpatronen zien, die een eigen plek verdienen en jou aanzetten om hetzelfde te doen aan de hand van tien fictieve gepassioneerde hobbyisten. Het familiebedrijf Coordonné uit Barcelona lanceert twee nieuwe collecties, te weten Essentia 150/50 en Serendipia. Essentia 150/50 is een unieke collectie van digitaal gedrukte wandbekleding, die ons terugbrengt naar de essentie en de integriteit van de grondstoffen, hun duurzaamheid en eenvoud. Serendipia is een gelukkige ontdekking en bevat verborgen rijkdommen uit oude textielfabrieken, die per ongeluk herontdekt zijn. Nieuw binnen het portfolio van Van Sand is het merk Tres Tintas Barcelona. In 2004 ontstond, tijdens een familiediner van de Bermejo’s, het idee voor iets nieuws. Vader en drie zonen, die hun sporen al verdiend hadden in de behangwereld, creëerden iets origineels, iets aantrekkelijks en met een duidelijke creatieve attitude; Tres Tintas Barcelona.

Van Sand vertegenwoordigt verschillende premium behang-, verf-, en textielmerken binnen de Benelux. Met de nieuwe behangcollecties van Rebel Walls, Coordonné en Tres Tintas als nieuwe aanwinst, is elk interieur in de gewenste stijl te decoreren.

Tintas Barcelona

Maak kennis met Tres Tintas Barcelona. De oorsprong van Tres Tintas Barcelona gaat terug naar 2004. Tijdens een familiediner van de Bermejo’s ontstond het idee iets nieuws te creëren. Vader en drie zonen besloten de klanten van hun reeds bestaande behangwinkel in Barcelona eenvoudigere en innovatievere producten aan te bieden, die verfrissend waren.

‘Iets nieuws’ betekende niet dat de familie wilde breken met alles. Integendeel; “we wisten waar we vandaan kwamen en als gevolg daarvan, gingen we 30 jaar terug in de tijd. We zijn begonnen met de eerste Spaanse POP behangcollectie, destijds ontworpen door onze vader. We hebben deze oude collectie zowel esthetisch als technisch gerestyled, waardoor deze zeer toepasbaar is geworden in de huidige moderne tijd. We hebben deze nieuwe collectie toepasselijk Revival genoemd”, aldus Tres Tintas.

Het nieuwe merk Tres Tintas moest origineel, aantrekkelijk en met een duidelijke creatieve attitude zijn. Vanaf de oprichting in 2004 biedt Tres Tintas Barcelona een alternatief voor de andere merken in de behangwereld. “Beetje bij beetje zijn onze dromen uitgekomen. In 2009 waren we al in 36 landen aanwezig. Wij zijn toegewijd goede producten en uitstekende service te leveren, dat is waar wij altijd bekend om hebben gestaan en zullen staan”. Tres Tintas Barcelona biedt momenteel meer dan 10 behangcollecties aan en is in de Benelux vanaf heden te verkrijgen via Van Sand.

DE COLLECTIES
Een greep uit de collectie van Tres Tintas Barcelona:

Journeys
‘Journeys’ is een collectie murals van Tres Tintas Barcelona, ontworpen door Pablo Piatti, Carlos Buendia en Jasmine Vasco. Maak de reis van je dromen met deze collectie, door de verschillende impressies van plaatsen, landschappen en steden.

Silk Road
Edelstenen, porselein, wol, linnen, jade, amber, ivoor, lak, kruiden, glas, koraal en edelmetalen zijn de inspiratie voor de collectie ‘Silk Road’. Gevangen in een mystieke en intense reis door verschillende culturen en steden langs de wereldberoemde zijderoutes. Silk Road is ontworpen door designer Carlos Buendía. Mr. Wonderful
Hallo! Mr. Wonderful is een verzameling van vrolijke behangpatronen en murals voor de kleinsten. De kamers voor de kleinsten verdienen vrolijkheid, entertainment en een beetje educatie. Met Mr. Wonderful kunnen kinderen spelend leren en heerlijk fantaseren in hun kamer. Door het combineren van de verschillende patronen creëer je een uiterst persoonlijke kinderkamer.

Heritage
De Heritage collectie van Tres Tintas Barcelona is ontworpen door Pablo Piatti. Deze collectie is een eerbetoon aan de behangtraditie uit de hele negentiende eeuw, door het gebruik van traditionele elementen en thema's. Pablo Piatti neemt je mee langs tuinen en Aziatische landschappen, als wel over oceanen waar Alfred Russel Wallace eens navigeerde, om exorbitante en sprookjesachtige natuur te ontdekken.

Honeys
De Honeys collectie is gestoeld op één zeer krachtig patroon, afgeleid van een oudere collectie van Tres Tintas, en nog tot op de dag van vandaag zeer veel toegepast.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide