1124
The Ranunculus collection

Na het succes van de “Entomology” collectie met allerlei insecten hebben kunstenaars duo Snijder&CO weer een fantastische primeur:

Het Rotterdamse kunstenaarscollectief Snijder&Co introduceert vanaf medio september The Ranunculus collection, een vrolijk en decadent behang en textiel van bewerkte ranonkels.

Deze bloemrijke collectie met verschillende patronen van ranonkels rekent af met de saaie grijze kleuren van interieurland. Het dessin is luchtig geïnspireerd op de decadente periode van Marie Antoinette & Louix XVI maar wel eigentijds en prikkelend. Om alles nog kleurrijker te maken is zijn er viltenkussens ontworpen in 31 kleuren, elk met unieke handgemaakte zijden knopen.

Consumenten kunnen de collectie ook bekijken tijdens de "Inspiratiedag" in het European Trade Center - (ETC-Expo te Culemborg) op vrijdag 11 oktober a.s.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners