1243
The Ranunculus collection
Gepubliceerd: 03-09-2013 Laatste update: 07-05-2017

Na het succes van de “Entomology” collectie met allerlei insecten hebben kunstenaars duo Snijder&CO weer een fantastische primeur:

Het Rotterdamse kunstenaarscollectief Snijder&Co introduceert vanaf medio september The Ranunculus collection, een vrolijk en decadent behang en textiel van bewerkte ranonkels.

Deze bloemrijke collectie met verschillende patronen van ranonkels rekent af met de saaie grijze kleuren van interieurland. Het dessin is luchtig geïnspireerd op de decadente periode van Marie Antoinette & Louix XVI maar wel eigentijds en prikkelend. Om alles nog kleurrijker te maken is zijn er viltenkussens ontworpen in 31 kleuren, elk met unieke handgemaakte zijden knopen.

Consumenten kunnen de collectie ook bekijken tijdens de "Inspiratiedag" in het European Trade Center - (ETC-Expo te Culemborg) op vrijdag 11 oktober a.s.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide