8824
Rebel Walls Spectrum

Het Zweedse Rebel Walls introduceert met Spectrum haar vierde behangcollectie. Met deze collectie hebben wij een grafische en kleurrijke collectie ontworpen, die zelfs aanspreekt bij diegene die niet van behang houden. Kleur valt direct op; het verandert een grijze muis in een kleurrijke rebel. Door de grafische taal en de kleurrijke patronen is Spectrum een perfecte aanvulling op de vorige collecties: Panorama, met zijn gevarieerde uitzichten en patronen; Frontage, met zijn simplistische oppervlakken en Greenhouse, met het bloemen- & plantenthema. Het behang van Rebel Walls wordt in eigen studio ontworpen en in huis geproduceerd. Naast een uitgebreide selectie behangontwerpen is er tevens de mogelijkheid eigen ontwerpen online te creëren.

Zoals een patroon beweging brengt in een kamer, brengt kleur een extra impuls. In de Spectrum collectie is een breed scala aan kleuren en patronen onderverdeeld in 3 categorieën. Met deze collectie biedt Rebel Walls behang voor elke gekleurde persoonlijkheid. MONOCHROME
Wanneer de kleur onttrokken wordt, worden de prachtige, sculpturale vormen zichtbaar als zelfstandige objecten. Dit is een categorie voor degenen, die niet van behang houden. Degene die het simplistische en de eenvoud kunnen waarderen, vinden geometrisch marmer en grafische diamanten.

GRADIENT
Wanneer een kleur overgaat in een andere kleur ontstaat er rust en harmonie. Het herinnert ons aan de hemel, de wolken en hoe het licht weerspiegeld wordt in het water. Hier zal de natuurliefhebber en de avonturier favorieten vinden tussen bergen gehuld in wolken en paradijselijk water.

RAINBOW
De regenboog fascineert mensen van alle leeftijden. Het voorspelt geluk, hoop en avontuur. Deze categorie is voor de kleurrijken onder ons – voor degene die de regen trotseren en zoeken naar de regenboog. Hier vind je bonte wereldkaarten en strepen, in elke kleur van de regenboog.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners