1430
Behang Passion van Rebel Walls

Als je een ruimte helemaal voor jezelf zou kunnen inrichten, hoe zou je dat dan doen? Een plek voor jezelf is in ons drukke leven met social media, sociale verplichtingen en een overvolle agenda meer dan welkom. ‘Passion’, de nieuwe behangcollectie van het Zweedse Rebel Walls, is een selectie van uitdagende behangpatronen, die een eigen plek verdienen en jou aanzetten om hetzelfde te doen. Aan de hand van tien ‘personen’ geeft Rebel Walls de mogelijkheden en ideeën weer voor het toepassen van de verschillende murals in jouw huis.

Behang is een makkelijke en effectieve manier om de functie of het uiterlijk van de ruimte een eigen karakter te geven. Een behang met een duidelijk patroon, een mooie structuur of een sterke uitstraling maakt het eenvoudig de ruimte verder in te richten. Hiermee ben je zelf de interior decorator.

Passion
Een passie of hobby laat persoonlijkheid spreken. Rebel Walls wil met haar nieuwste collectie mensen aanzetten een eigen ruimte te creëren, waarin zij uiting geven aan deze passie of hobby. De ‘Passion’ collectie laat door de ogen van tien fictieve enthousiastelingen, variërend van de filosoof, de muzikant tot een amateurfotograaf, zien hoe zij middels behang hun eigen droomruimte hebben ingericht. Rebel Walls laat op deze eenvoudige en doeltreffende wijze zien hoe één opdracht op tien verschillende manieren uitgewerkt kan worden. De werkruimte is een belangrijke plek voor het uitoefenen van een hobby. Door het gebruik van steeds een verschillend behangpatroon met dezelfde minimalistische werkplek kan je goed het effect ervaren. Tien verschillende karakters en 34 verschillende patronen wachten op je op www.rebel-walls.nl. Hier kan je alle sfeerfoto’s bekijken en vind je ook meer informatie over Rebel Walls en de verschillende collecties.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners