1280
Behangcollectie
Gepubliceerd: 04-08-2016 Laatste update: 28-08-2017

De grootste stad van Louisiana, in Amerika ook wel “The Big Easy” genoemd, staat voor onbezorgdheid en een enorme levensvreugde – de inwoners van New Orleans bekijken alles een beetje lichter.

Bij een gezellige wandeling door het historische centrum en het lekkere eten uit de creoolse keuken is het heerlijk genieten van de ontspannen atmosfeer van deze stad.

A.S. Création presenteert met “New Orleans” een behangcollectie die opvalt door een veelvoud van florale motieven met knalkleuren en bijpassende effen kleuren. Lichte veren en talrijke bloemendessins met verschillende speelse versieringen brengen afwisseling op de muur en werken verfrissend en levendig.

inspiratiebrochures1.png

Het rijke kleurenpalet van beige, rood en blauw via paars tot aan zwart weerspiegelt de vrolijke stemming van de stad en verandert elke kamer in een oase waar je je lekker voelt.

Haal “The Big Easy” binnen in uw huis en beleef de onmiskenbare flair van deze behangcollectie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide