1102
Behangcollectie

De grootste stad van Louisiana, in Amerika ook wel “The Big Easy” genoemd, staat voor onbezorgdheid en een enorme levensvreugde – de inwoners van New Orleans bekijken alles een beetje lichter.

Bij een gezellige wandeling door het historische centrum en het lekkere eten uit de creoolse keuken is het heerlijk genieten van de ontspannen atmosfeer van deze stad.

A.S. Création presenteert met “New Orleans” een behangcollectie die opvalt door een veelvoud van florale motieven met knalkleuren en bijpassende effen kleuren. Lichte veren en talrijke bloemendessins met verschillende speelse versieringen brengen afwisseling op de muur en werken verfrissend en levendig.

Het rijke kleurenpalet van beige, rood en blauw via paars tot aan zwart weerspiegelt de vrolijke stemming van de stad en verandert elke kamer in een oase waar je je lekker voelt.

Haal “The Big Easy” binnen in uw huis en beleef de onmiskenbare flair van deze behangcollectie.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners