5532
Urban Nature

In de Urban Nature-collectie worden twee schijnbaar verschillende werelden bijeengebracht. De overeenkomsten tussen stad en natuur worden afgebeeld aan de hand van sfeerplaatjes van de natuur op iedere straathoek en van sporen van de stadse levensstijl, zoals we die vandaag de dag overal tegenkomen. Geïnspireerd door het meest kleurrijke behang vol met graffiti, stadstaferelen, bomen en bloemen, voelen natuurliefhebbers zich thuis in een levendige stad en worden stadsmensen één met de natuur.

Door twee extremen samen te voegen, is Urban Nature een collectie die iets volstrekt unieks, maar toch onverwacht natuurlijks, tot stand weet te brengen. Zoals een bloem die door het asfalt omhoog komt op zoek naar nieuwe perspectieven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners