5740
Behangcollectie Destinations

Destinations is de collectie die afstanden overbrugt en de grote wereld iets kleiner maakt. Dit behang vertelt over reizen van het paradijs naar een wereldstad, via een ondergronds stelsel en nog niet eerder ontdekte straathoeken. 

De collectie bestaat uit inspirerende uitzichten op de zee, afgelegen regenwouden en ansichtkaarten voor het thuisfront. De collectie omvat ook behang met motieven van landkaarten. Tekeningen van beschavingen uit de oudheid zorgen voor beeldende motieven. Wegennetwerken van nieuwe wereldsteden, zoals Manhattan, leiden tot behang met een uniek ruitjespatroon.

Destinations spreekt tot de verbeelding van een ieder die er een tijdje op uit is getrokken, zijn wortels achter zich heeft gelaten en op weg is gegaan naar nieuwe bestemmingen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.pngWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners