1481
Behang

De tijd van bescheidenheid is voorbij. Toon je weelde en leef in luxe. Wereldbekende modemerken hebben dit al enige tijd geleden ontdekt. Nu kun je ook hetzelfde gevoel creëren in je eigen interieur met de hoogwaardige behangcollecties ontworpen en geproduceerd door het nieuwe merk Kolizz Art.

Behang Kolizz Art

De nieuwste collectie Exquisite heeft 6 verschillende dessins met maar liefst 10 fantastische kleuren. Het kleurenpallet van deze collectie is classy en rijk. Door goud, zilver of koper te gebruiken krijgt de ruimte meteen een rijke uitstraling. Kleuren zoals parelwit en champagne maken deze collectie compleet en breed toepasbaar.

Behang Kolizz Art

De basis van deze technologie is een stevige vlies uit lange vezels, waardoor deze wandbekleding erg sterk is. Aan de oppervlakte is een speciaal ontwikkelde acryl toplaag aangebracht. Deze acryl toplaag is door hitte te vervormen wat dan ook tijdens het "hot embossing" proces wordt uitgevoerd.

De parelpigmenten en een metallic laag met een brokaat uiterlijk zorgen voor een karakteristieke en unieke uitstraling. Ze worden door kunstschilders vaak gebruikt voor heldere florale en abstracte schilderijen. De organische stoffen staan garant voor helderheid en zijn 100% milieuvriendelijk. Het CE en ISEGA certificaat kunnen wij u op verzoek toesturen.

Behang Kolizz Art

In het voorjaar zullen wij wederom een collectie lanceren op basis van deze technologie. Deze collectie, welke Artisan gaat heten, zal een wat klassiekere uitstraling gaan krijgen.

Behang Kolizz Art

Toepassing
Kolizz-Art wandbekledingen worden op een basis van een zware vlies geproduceerd, welke makkelijk te verwerken is en een perfect resultaat garandeert. Door de stevige kwaliteit van onze wandbekleding is het toepasbaar in elke ruimte van het huis. De breedte van de wandbekleding is 70 cm breed en kan besteld worden per strekkende meterWonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners