1504
Kings And Queens behang
Gepubliceerd: 26-04-2013 Laatste update: 22-06-2017

Op 30 april a.s. vindt de troonwisseling plaats en wordt kroonprins Willem-Alexander onze koning. Wilt u van uw kind ook een kleine koning of koningin maken? Verander de kinderkamer dan in een eigentijdse troonzaal met het Kings And Queens behang uit de Hide & Seek collectie van Mr Perswall.

Mr Perswall heeft de Hide & Seek behangcollectie speciaal ontwikkeld voor kinderen en hun eigen kamers. Het educatieve behang maakt kinderen nieuwsgierig en stimuleert hun creativiteit. Op het unieke Kings And Queens behang pronken prachtige kronen, waaronder die van de Zweedse kroonprinses. U kunt uw eigen creativiteit erop loslaten en het behang naar eigen smaak aanpassen. De kinderkamer is nog nooit zo vorstelijk geweest. Met dit behang is uw kind zeker de koning te rijk!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide