3668
KEK Snoep behang
Gepubliceerd: 22-02-2013 Laatste update: 04-05-2021

KEK Amsterdam heeft haar collectie onlangs uitgebreid. Naast de bekende muurstickers en kartonnen kattenpandjes ontwerpt KEK Amsterdam nu ook behang. Met bijzondere prints en patronen tover je een kamer in no time om in een knusse meidenkamer, stoere jongenskamer of creëer je je eigen snoepparadijs.

Snoep op de muur

KEK Amsterdam heeft haar collectie uitgebreid met vliesbehang. Het zijn verrassende en verfrissende ontwerpen met grafische prints en patronen. Het unieke snoepbehang waarmee je een muur vol chocolade, spekjes, ijsjes of dropjes creëert, is daar een goed voorbeeld van. Speciaal voor jongens is er behang met robots, scheurijzers of een enorme verzameling kleurrijke dobbers.

Het vliesbehang is van zeer goede kwaliteit en is wezenlijk sterker dan normaal (papier)behang. Een groot voordeel is dat het met water afneembaar is. Wel zo fijn voor de kinderkamer! Het vliesbehang is heel makkelijk aan te brengen en later ook weer te verwijderen, en is bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Slaapverwekkende muurstickers

Een andere manier om een kamer een frisse uitstraling te geven is door gebruik te maken van muurstickers. KEK Amsterdam heeft muurstickers in verschillende soorten en maten die zeer geschikt zijn om bijvoorbeeld de kinderkamer mee te stylen. Naast bomen, dieren en schoolbordstickers heeft KEK Amsterdam nu ook Glow-in-the-Dark stickers. Muurstickers die een zacht lichtje afgeven in het donker, waardoor kinderen s avonds lekker in slaap kunnen vallen. De stickers zijn verkrijgbaar in de vorm van nachtlampjes, dieren, wolkjes, robots en huisjes. De muurstickers van KEK Amsterdam worden gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie en zijn bestand tegen water.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide