3379
KEK Snoep behang

KEK Amsterdam heeft haar collectie onlangs uitgebreid. Naast de bekende muurstickers en kartonnen kattenpandjes ontwerpt KEK Amsterdam nu ook behang. Met bijzondere prints en patronen tover je een kamer in no time om in een knusse meidenkamer, stoere jongenskamer of creëer je je eigen snoepparadijs.

Snoep op de muur

KEK Amsterdam heeft haar collectie uitgebreid met vliesbehang. Het zijn verrassende en verfrissende ontwerpen met grafische prints en patronen. Het unieke snoepbehang waarmee je een muur vol chocolade, spekjes, ijsjes of dropjes creëert, is daar een goed voorbeeld van. Speciaal voor jongens is er behang met robots, scheurijzers of een enorme verzameling kleurrijke dobbers.

Het vliesbehang is van zeer goede kwaliteit en is wezenlijk sterker dan normaal (papier)behang. Een groot voordeel is dat het met water afneembaar is. Wel zo fijn voor de kinderkamer! Het vliesbehang is heel makkelijk aan te brengen en later ook weer te verwijderen, en is bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Slaapverwekkende muurstickers

Een andere manier om een kamer een frisse uitstraling te geven is door gebruik te maken van muurstickers. KEK Amsterdam heeft muurstickers in verschillende soorten en maten die zeer geschikt zijn om bijvoorbeeld de kinderkamer mee te stylen. Naast bomen, dieren en schoolbordstickers heeft KEK Amsterdam nu ook Glow-in-the-Dark stickers. Muurstickers die een zacht lichtje afgeven in het donker, waardoor kinderen s avonds lekker in slaap kunnen vallen. De stickers zijn verkrijgbaar in de vorm van nachtlampjes, dieren, wolkjes, robots en huisjes. De muurstickers van KEK Amsterdam worden gemaakt van een mooie, zeer kwalitatieve matte muurfolie en zijn bestand tegen water.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners