1108
Jungle – luxueuze flair
Gepubliceerd: 13-08-2015 Laatste update: 07-05-2017

Dicht kreupelhout, adembenemende watervallen en een hoeveelheid vormen en figuren, die bijna alleen de aarde ons kan bieden. Net zo avontuurlijk en uniek is de nieuwe dubbelbrede behangcollectie "Jungle", die een exclusieve woonbelevenis met tropische flair biedt.

Of het nu om weelderige ornamenten in bloemige stijl, indrukwekkende luipaardpatronen of zeldzame dierenmotieven gaat - het design-georiënteerde vliesbehang biedt alle natuurliefhebbers inspiratie voor een geheel individueel wanddecor. Opvallende combinaties uit stijlvolle mat-glans-effecten en uitzonderlijke textielstructuren in gedekte crème- en goudnuances, evenals natuurlijke groen- en blauwtonen of krachtige zwart-wit contrasten toveren uw ruimtes om in een uniek oerwoudpaleis. Laat u door de indrukwekkende wandbekleding van de nieuwe "Jungle" meenemen naar een wereld vol structuren en avontuur. Geniet van de ongerepte natuur in deze unieke woonambiance.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide