997
Jungle – luxueuze flair

Dicht kreupelhout, adembenemende watervallen en een hoeveelheid vormen en figuren, die bijna alleen de aarde ons kan bieden. Net zo avontuurlijk en uniek is de nieuwe dubbelbrede behangcollectie "Jungle", die een exclusieve woonbelevenis met tropische flair biedt.

Of het nu om weelderige ornamenten in bloemige stijl, indrukwekkende luipaardpatronen of zeldzame dierenmotieven gaat - het design-georiënteerde vliesbehang biedt alle natuurliefhebbers inspiratie voor een geheel individueel wanddecor. Opvallende combinaties uit stijlvolle mat-glans-effecten en uitzonderlijke textielstructuren in gedekte crème- en goudnuances, evenals natuurlijke groen- en blauwtonen of krachtige zwart-wit contrasten toveren uw ruimtes om in een uniek oerwoudpaleis. Laat u door de indrukwekkende wandbekleding van de nieuwe "Jungle" meenemen naar een wereld vol structuren en avontuur. Geniet van de ongerepte natuur in deze unieke woonambiance.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners