1981
Isabelle McAllister behang

Isabelle McAllister is ontwerper, bedenker van nieuwe dingen, Zweedse televisiepersoonlijkheid en blogger met een voorliefde voor kleur en grappige patronen. Ze is niet alleen een autoriteit op het gebied van binnenhuisarchitectuur bedoeld voor en ontworpen met kinderen, maar beschikt ook over het bijzondere vermogen om te communiceren en dingen te begrijpen vanuit het perspectief van een kind.

Isabelle heeft speciaal voor kinderen een behangcollectie ontworpen, die geïnspireerd is op herinneringen aan haar eigen jeugd en alles wat erbij komt kijken om een kind te zijn. Deze behangen tillen het ontwerpen voor de jongste gezinsleden naar een hoger niveau, met designs die net iets cooler en in ieder geval veel leuker zijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners