2664
All About Me
Gepubliceerd: 13-05-2013 Laatste update: 20-06-2017

The Harlequin Studio heeft de reputatie gekregen van gevatte en fantastische kindercollectie die aantrekkelijk is voor zowel jonge mensen als voor mensen die nog jong van geest zijn! Het nieuwste assortiment, All About Me houdt deze traditie in stand met de vrolijke ontwerpen en rijke kleuren. De luchtige en decoratieve stoffen en bijhorende behangpapier zullen vast en zeker een groot succes zijn bij kinderen van alle leeftijden!

All About Me is een schat aan vreugde: van pasgeboren baby's en nieuwsgierige kinderen tot de stijlbewuste tieners, er zit iets in wat aantrekt en een lach op hun gezicht tovert! Een visueel feest, de ontwerpen zijn vrolijk en opgewekt, maar ook vermakelijk en aanmoedigend en worden aangeboden in een verrukkelijk palet aan pittige kleuren.

Perfect voor de kinderkamer, 'Home Tweet Home' beelden fluitende vogels af in hun betoverende huisjes, samen met borduurwerk en versierd met knoopjes. De krachtige en funky 'Sum It Up' is een grafische print die aantrekkelijk zal zijn voor kinderen en jongeren, terwijl ouders blij zullen zijn met het educatieve aspect van het ontwerp! Welk typisch meisje kan de winkels in 'Boutique Boulevard' weerstaan, het stijlvol gebloemde 'Oopsie Daisy' en de charmant geborduurde 'Sweet Hearts' en de kleurrijke figuren in 'Best Of Friends'? Voor een tienerkamer zal de dramatische 'Funky Flowers' zorgen voor persoonlijkheid en levendigheid met de verfijnde kleuren (inclusief moody black) en metallic-accenten.

WIN-VLOERKLEED.png

Ook de jongens worden niet vergeten - van kleine herrieschopper tot action man-adolescent - zo zijn er de vliegtuigen van 'Chocks Away', een erg originele interpretatie van een klassiek thema; de retroboten van 'Sail Away', een tijdloos ontwerp, perfect voor alle leeftijden; en de met computer gemaakte figuren, 'Reggie Robot' die kleuren combineert met plezier en verbeelding! De kleurrijke, geometrische stoffen 'Kaleidoscope' en 'Abacus' passen perfect naast deze ontwerpverhalen.

Een uitgebreid assortiment aan gecoordineerde behangpapieren met opvallende kenmerken, inclusief strepen, madeliefjes, hartjes en geometrische figuren, maar ook het trendy boekenkastontwerp, 'All My Books' vult deze magnifieke collectie aan.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide