4607
BN wallcoverings

Inspiratie van over de hele wereld… Culturen en patronen zijn belangrijke design keys voor Edward van Vliet. De collectie Layers bevat invloeden uit het Midden-Oosten, Japan en Afrika. Tegelijkertijd is Van Vliet met zijn opvallende en onconventionele ontwerpen een typisch vertegenwoordiger van het Dutch Design. Hij is, evenals zijn ontwerpen, niet in een hokje te stoppen. Dat is wat de ontwerpen van Edward van Vliet zo boeiend maakt.

De collectie Layers heeft 11 dessins in een grote variatie aan kleuren. De kracht van Van Vliet zit in de verrassende combinaties die hij maakt. In het boek zijn kleuren en patronen bijeengebracht in ‘families’. Laat u inspireren door de kleuren, patronen en combinaties die het werk van Van Vliet zo bijzonder maken.


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners