1642
Behang landscapes

De Harlequin Studio heeft de essentie van de Scandinavische stadssilhouetten in beeld gebracht in Landscapes, een opmerkelijk moderne collectie schilderachtig, impressionistisch en abstract niet-geweven behang die in maart 2013 gelanceerd zal worden.

De eigentijdse collectie bestaat uit 26 types behang in zes moderne ontwerpen en bevat artistieke interpretaties van weilanden, zeezichten, gebergten en rollende heuvels met de horizon op de achtergrond.

De collectie doet harmonisch en rustgevend aan. De vrij geschilderde motieven hebben subtiele schaduwen en geven de indruk van waterige penseelstreken, terwijl het ingetogen kleurenpalet met het licht en de schaduw lijkt te spelen in de mystieke landschappen. Dit effect wordt versterkt door de combinatie van licht verdunde tinten met gedurfdere, aardetinten: inkt en zeeglas; lucht en teal; rook en houtskool; gras en mosterd; kiezelsteen en leisteen; zachte klaver en amethist; mandarijn en granaatappel.

De individuele behangsoorten vormen een gedurfd statement, maar kunnen even effectief worden gecombineerd met andere Landscape ontwerpen of kleurschema's voor een kunstwerk op maat.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners