1899
Behang landscapes
Gepubliceerd: 22-03-2013 Laatste update: 20-06-2017

De Harlequin Studio heeft de essentie van de Scandinavische stadssilhouetten in beeld gebracht in Landscapes, een opmerkelijk moderne collectie schilderachtig, impressionistisch en abstract niet-geweven behang die in maart 2013 gelanceerd zal worden.

De eigentijdse collectie bestaat uit 26 types behang in zes moderne ontwerpen en bevat artistieke interpretaties van weilanden, zeezichten, gebergten en rollende heuvels met de horizon op de achtergrond.

De collectie doet harmonisch en rustgevend aan. De vrij geschilderde motieven hebben subtiele schaduwen en geven de indruk van waterige penseelstreken, terwijl het ingetogen kleurenpalet met het licht en de schaduw lijkt te spelen in de mystieke landschappen. Dit effect wordt versterkt door de combinatie van licht verdunde tinten met gedurfdere, aardetinten: inkt en zeeglas; lucht en teal; rook en houtskool; gras en mosterd; kiezelsteen en leisteen; zachte klaver en amethist; mandarijn en granaatappel.

De individuele behangsoorten vormen een gedurfd statement, maar kunnen even effectief worden gecombineerd met andere Landscape ontwerpen of kleurschema's voor een kunstwerk op maat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide