1636
Behang
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Het Belgische HOOKEDONWALLS brengt het mysterieuze Verre Oosten naar Nederland met KIMONO CLUB, de negende collectie van het behangmerk. Geïnspireerd op de traditionele Japanse cultuur, kenmerkt KIMONO CLUB zich door wonderlijke bloemen, Japanse geishas en sierlijke vormen. De collectie bestaat uit drie verschillende series: Tsuruhana, Geisha en Hananoiro. KIMONO CLUB is een gedurfde impressie van het hedendaagse oriëntalisme en brengt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de rijzende zon in huis.

Geishas en wonderlijke bloemen
De collectie KIMONO CLUB laat naast karakteristieke Japanse geishas wonderlijke bloemen zien en straalt veel mysterie uit. De bloemen uit de serie Tsuruhana komen door felle kleuren tot leven en laten de muren dansen door hun sierlijke vorm. De serie is verkrijgbaar in de kleuren powder, mustard, ebony, scarlet, stone en black. De serie Geisha is bijzonder vanwege de schitterende glans. Geishas werden beschouwd als toonbeelden van schoonheid en verfijnde cultuur. De serie is gemaakt op aluminiumbehang en is verkrijgbaar in de kleuren pearl, caramel en platinum. In Hananoiro lijken de bloemen van de zijden gewaden van de geishas geplukt. De serie is te verkrijgen in de tinten ivory, linen, claret, petrol, mink en charcoal.

HOOKEDONWALLS combineert de nieuwe ontwerpen Tsuruhana, Geisha en Hananoiro van KIMONO CLUB met twee andere series: Bamboo en Linen. Deze twee series bestaan uit bijzondere patronen en zijn verkrijgbaar in meerdere effen kleuren. Hierdoor is het behang geschikt voor verschillende interieurs en zijn veel combinaties mogelijk.

HOOKEDONWALLS: Couture op de muur
Begin 2008 bracht ARTE een tweede merk op de markt: HOOKEDONWALLS. Dit merk is eigenzinnig, gedurfd en uitgesproken. Streetwise to the bone is het motto. Vanuit het gevoel dat er behoefte is aan meer verbeelding in behangland, geeft HOOKEDONWALLS een onverwachte en eigenwijze interpretatie van de laatste trends; opvallen is de boodschap. HOOKEDONWALLS is verkrijgbaar in meer dan 450 woondecoratie speciaalzaken.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide