1223
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Een explosie van patronen, een jungle van schakeringen… de vierde collectie van behangontwerper HOOKEDONWALLS® geeft een gezicht aan het groene monster van de afgunst. Geen mens is vreemd aan deze hoofdzonde, geen mens kan onbewogen blijven bij “Jealous Walls”. Afgunst spat van de muren, de nijd gunt je een blik in haar ondoorgrondelijke wegen. Behang is gemaakt om een verhaal te vertellen. Nog steeds even stoer als streetwise… maar met een scherp kantje dit keer.

Zielen verscheurd door innerlijke tweestrijd. Een spel van aantrekken en afstoten begint. Tussen houden van en hartsgrondige haat ligt een fijne lijn. Onzeker balanceren op het slappe koord, overmoedig vechten tegen zijn alter ego. Wie wint, verliest van zichzelf. Wie verliest, schenkt de overwinning aan schoonheid.

Een storm van emoties raast binnenin. Er is een derde in het spel. Loslaten of vastklampen? Een duister dilemma dringt zich op. Onverschill ig tegenover wa t wa s, onbesuisd is de drang naar een nieuw avontuur. Afschuw grenst aan adoratie. Een onbeschaafde afgunst borrelt op, terwijl de ene liefde de andere wegduwt. Verla ngen niet eens meer discreet verborgen, het is een schaamteloze daad.

Bitterzoet de voldoening op te gaan in de schoonheid van  een ander. De ongelukkige rivale hecht zich hartstochtelijk aan wa t mooier is. Jezelf verliezen is het ultieme offer. Overgave is de enige optie. Alleen dan hebt de onrust langzaam weg. Laa t me nooit meer all een, laat me vervagen in eindeloze herhaling. Waa r ik eindig, begint jouw pracht.

Va nuit de barre leegte schreeuwt de afgunst zich een weg  naar buiten. Onoverkomelijke barrières worden doorbroken,  een onweerstaanbare drang om te bezitten neemt over. Verscheurende taferelen ontrafelen zich. Het object van verla ngen verandert in een schat die met geweld veroverd wordt. All e beschaving redd eloos ten onder, heer en meester zal je zijn van wat je begeert.

Steelse blikken. Een opflakkering van oude demonen. Schichtig schuiven de schaduwen over ’s werelds aanschijn. Onverwacht dooft de broze lichtheid van de dag.

Oude zekerheden brokkelen af tot grauwe illusies. Mijn wereld stort in elkaar. Leid ons niet in bekoring, duivelse schoonheid. Verlos ons van de nijd.

Bevrijd van een onweerstaanbare drang naa r luxe en lust, breekt de onvermoeibare onrust los. Opgelucht, want onzichtbare hindernissen worden zichtbare illusies. Het gezicht vertrokk en van nijd, verbeten door de inspanning. Zonder comfort, geen kans op overleven. Zonder afleiding, geen zuurstof voor de ziel.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide