1078
Behang en wandbekleding

Hoe verslingerd ze bij HOOKEDONWALLS zijn aan streetwise behang, blijkt uit het opvallende debuut van het nieuwe merk. Maar liefst drie collecties staan klaar om de wereld te veroveren. Meer dan simpelweg kleuren en dessins op de behangliefhebber los te laten, wil HOOKEDONWALLS een verhaal vertellen. Uit het leven gegrepen, van de straat geplukt en recht uit het hart. Verwacht gerust meer dan mooi papier. Laat je meeslepen door passion & fashion. En verdwaal in de modieuze wereld van glamour & hysterie, van verdwenen diamanten en graffiti op z’n Belgisch...

Stolen diamonds

Het onbestemde gevoel van vervlogen kostbaarheid... Alsof je toevallig een glimp opvangt van een verloren gewaande schat op een verborgen plek. Net wanneer de wereld in een sinistere duisternis dreigt weg te zinken, glinstert iets in de verte. Stolen diamonds. Gehypnotiseerd dwaalt je blik af naar de schittering. Maar niets is wat het lijkt. Diamanten zijn schaakstukken. Schaakstukken zijn diamanten. Intriges ontrafelen zich achter een masker van misleidende verleiding. Durf jij het spel tot het einde uit te spelen?

Belgian Graffiti

De kunst van de oude meesters, de trots van ambachtslui, het verleden van een volk... eeuwen geleden al zetten mensen hun stempel op wat ze zelf maakten. Van schilderij tot scheepstuig, van vaas tot voetstuk. Belgian Graffiti gaat over onze eigen geschiedenis, onze erfenis die kan bogen op een rijke traditie van vakmanschap. Met oog voor detail, laag na laag vervormen en herwerken we vandaag het oude in het nieuwe. Geen kunstmatig bandwerk, wel een passionele band met kunst. Puur en echt.

Hysterical glamour

Mysterieuze femmes fatales cirkelen achteloos in een hotellobby rond, de high society maakt zich theatraal op voor een bal masqué. En dan gebeurt het. Een barst in het glanzend bovenlaagje vernis. Grandeur vervalt in overdaad, tijdloze klasse krijgt een onbestemde tristesse over zich. Hysterical glamour laat de scherpe kantjes zien van een wereld die tot ieders verbeelding spreekt. Van pracht en praal naar ongecontroleerde decadentie...Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners