1201
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Hoe verslingerd ze bij HOOKEDONWALLS zijn aan streetwise behang, blijkt uit het opvallende debuut van het nieuwe merk. Maar liefst drie collecties staan klaar om de wereld te veroveren. Meer dan simpelweg kleuren en dessins op de behangliefhebber los te laten, wil HOOKEDONWALLS een verhaal vertellen. Uit het leven gegrepen, van de straat geplukt en recht uit het hart. Verwacht gerust meer dan mooi papier. Laat je meeslepen door passion & fashion. En verdwaal in de modieuze wereld van glamour & hysterie, van verdwenen diamanten en graffiti op z’n Belgisch...

Stolen diamonds

Het onbestemde gevoel van vervlogen kostbaarheid... Alsof je toevallig een glimp opvangt van een verloren gewaande schat op een verborgen plek. Net wanneer de wereld in een sinistere duisternis dreigt weg te zinken, glinstert iets in de verte. Stolen diamonds. Gehypnotiseerd dwaalt je blik af naar de schittering. Maar niets is wat het lijkt. Diamanten zijn schaakstukken. Schaakstukken zijn diamanten. Intriges ontrafelen zich achter een masker van misleidende verleiding. Durf jij het spel tot het einde uit te spelen?

Belgian Graffiti

De kunst van de oude meesters, de trots van ambachtslui, het verleden van een volk... eeuwen geleden al zetten mensen hun stempel op wat ze zelf maakten. Van schilderij tot scheepstuig, van vaas tot voetstuk. Belgian Graffiti gaat over onze eigen geschiedenis, onze erfenis die kan bogen op een rijke traditie van vakmanschap. Met oog voor detail, laag na laag vervormen en herwerken we vandaag het oude in het nieuwe. Geen kunstmatig bandwerk, wel een passionele band met kunst. Puur en echt.

Hysterical glamour

Mysterieuze femmes fatales cirkelen achteloos in een hotellobby rond, de high society maakt zich theatraal op voor een bal masqué. En dan gebeurt het. Een barst in het glanzend bovenlaagje vernis. Grandeur vervalt in overdaad, tijdloze klasse krijgt een onbestemde tristesse over zich. Hysterical glamour laat de scherpe kantjes zien van een wereld die tot ieders verbeelding spreekt. Van pracht en praal naar ongecontroleerde decadentie...Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide