1868
Behang

HOOKEDONWALLS® brengt met TROPICAL CHIC een ode aan de eilanden van de Grote Oceaan. De collectie is een eerbetoon aan de natuur van verafgelegen gebiedenin de Stille Zuidzee, met hun namen die zo tot de verbeelding spreken. Verdrinkt Tuvalu binnenkort in het eeuwige blauw? Is Kiribati straks niet meer dan een naam die herinnert aan zijn glinsterende groen? Schieten van Tonga straks alleen nog beelden van betoverend mooie hibiscusbloemen over? Met zijn achtste collectie vereeuwigt het buitenbeentje in muurbekleding het nevelige exotisme van duizend eilanden bij je thuis.

Sprekende muren houden gegarandeerd van de naturel met pit waarmee HOOKEDONWALLS® je dit seizoen betovert. Iedereen kan trouwens gemakkelijk aan de slag met TROPICAL CHIC. Je brengt het hoogwaardige vlies rechtstreeks aan op gelijmde muren. Behangen is zo geklaard zonder knoeien, stress of tijdverlies. Wil je van je thuis een oase maken, creëer die dan zelf met de nieuwste exclusieve ontwerpen van HOOKEDONWALLS®.

Muurbloemen
Streel je muren met TROPICAL CHIC en trakteer ze op een vintage look met fluwelige bladeren van exotisch loof. Hibiscusbloemen wiegen zachtjes in de wind terwijl de nevel op ze neerslaat. Een plensbui lokt damp uit de donkere aarde. Het woud ritselt en glinstert. Op de natte grond krioelt en glanst het tropische leven. Een schittering speelt op het groen wanneer de zon door het bladerdek breekt. Met behulp van exclusieve mica-inkten laat HOOKEDONWALLS® het mooiste van de eilanden bij u thuis schitteren.

Laat je muren het grenzeloze Polynesië verkennen en omarm een wereld die er morgen misschien niet meer is. Met TROPICAL CHIC zijn palmen niet langer levensecht groen, maar een herinnering in zwart op goud. Haal een stille echo van het woeste binnen. Een getemde en gesofisticeerde versie van de vrije natuur. Een uitgepuurde interpretatie van het leven aan de andere kant van de aarde. TROPICAL CHIC is verkrijgbaar in kleuren die doen denken aan houtskool, leisteen, zwarte peper, inktvisinkt, henna, gems, goud, oker, zeegras, olijf, maansteen, honing, vissenhuid, vlas, citroengras, zand, linnen, eierschaal, witte peper, krijt en ivoor.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners