1145
Behang & wanddecoratie
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

Glorious Revolution grijpt de macht - Liquid Fantasy overspoelt de catwalk Wat je verwacht, is behang. Wat je krijgt, is een verhaal. De rebellerende reputatie van HOOKEDONWALLS® wordt nog maar eens bevestigd door hun vijfde en zesde collectie: Glorious Revolution en Liquid Fantasy. Delicaat-donkere kanttekeningen contrasteren met stoere metallic kleuren, fijne huidpatronen tekenen zich af tegen een gevoelig reliëf. Invloed van de catwalks sijpelt door tot in de kleinste details, pastels en natureltinten vullen een grijze constante perfect aan. Kijk, voel en beleef de verhalen die HOOKEDONWALLS® op papier heeft gezet...

Een sonnet van tinten en texturen. Een ode aan patronen. Een lofzang op stijl. Behang van HOOKEDONWALLS® is poëzie die zich niet in een hokje laat zetten. Interieur of mode? Artistiek of fotogeniek? Twee nieuwe behangcollecties vatten triomfantelijk post in het niemandsland tussen traditie en kunst. Glorious Revolution schopt maar al te graag tegen de gevestigde orde. Liquid Fantasy overspoelt het modelandschap en slorpt trendy elementen helemaal op. Beide dragen ze eigenzinnig de boodschap van HOOKEDONWALLS® uit: dat grenzen er zijn om verlegd te worden. Wie oren heeft naar dat verhaal, wil nooit meer naar iets anders luisteren.

Glorious Revolution
Elk nieuw tijdperk begint met het einde van een roemrijk verleden. Beklemmend was het keurslijf van de gevestigde machten. Goddelijk is kracht van de revolutionairen. Aanschouw de glorie van zij die een nieuwe weg inslaan. Erken de trots van zij die anders durven zijn. Statige portretten aanschouwen plechtig wat voor hen ligt. Een verfrissende schoonheid glanst aan de horizon.... lang leve de glorious revolution.

Theatraal of magistraal?
Drie Glorious Revolution-patronen ademen roem en glorie. Kaleidoscope Lace maakt een even delicate als dramatische indruk. De geraffineerde tekening van het kant en de zware kleuren vormen een nobel decor voor de hoofdrolspelers. Barb Wire verbeeldt een ketting van scherpe randjes die elke revolutie in zijn rebellen bovenbrengt. Rough Scales kruipt onder je huid met zijn ruwe reliëf en leerachtige textuur. In aristocratische stillevens zegeviert de fiere rebel.

Als hoofdkleuren voor deze Glorious Revolution-collectie werd gekozen voor nachtblauw, mosgroen, bruinrood, titanium, brons in combinatie met zwart. Voor de neutrale tinten werd geopteerd voor mastiek, wit, mokka en geelbeige.

Liquid Fantasy
In een onderwaterwereld lonkt de stilte. Zachtjes verleidt de droom de werkelijkheid. Betoverd door de heldere harmonie vervagen afgetekende contouren. Overspoeld door een oneindig verlangen voert de stroming je mee naar ongekende hoogtes en onverwachte schoonheid. Gewichtloos drijf je langs een symfonie van zoete klanken. Ademloos vloeien natuurlijke kleuren in elkaar over. Je deint mee op een golf van fantasie ...

Tegen de stroom in
Verbonden door een universeel zacht naturelgrijs, stromen de vier Liquid Fantasy-patronen elk een eigen richting uit. Urban Aquarel reflecteert zachte aquareltinten en weerspiegelt het licht. Liquid Leaf haalt haar inspiratie uit de natuur en geeft met vloeiende, golvende lijnen vorm aan een bladmotief van formaat. Donkere kleuren zorgen voor een dramatische toets in de reeks. Het ingewikkelde ruitenpatroon van Weathered Check verweert zich heftig tegen strakke eenvoud. Iedereen valt voor de modieuze Burlington-ruit. Vertical Brush gaat zonder omwegen op haar doel af en houdt het modern en rechtlijnig. Op verzonken catwalks kleurt de fantasie naturel. Pure schoonheid vloeit over...

De Liquid Fantasy-collectie is verkrijgbaar in de hoofdkleuren muntgroen, roestoranje, bruinrood, sepiabruin, mokka in combinatie met een neutraal grijze tint en in de neutrale tinten ivoorwit, beige en linnenkleur.



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide