6325
Leonida
Gepubliceerd: 10-10-2013 Laatste update: 20-06-2017

Leonida: adembenemend prachtbehang en schitterend fluweel van Harlequin. Bekijk hier het foto album met de gehele collectie Deze collectie vat de nostalgische geest en onbevangenheid van weleer. Leonida is echt een adembenemende collectie. De Harlequin Studio baseerde zich op antieke en charmante nostalgie en vertaalde ze naar een werkelijk verbluffend gamma van aantrekkelijk behang en onwaarschijnlijk weelderig versierd fluweel. Leonida belichaamt de decadente excessen en nostalgische elegantie en combineert ze met een eigentijdse toets.

Zowel het behang als het fluweel is geschikt voor diverse kamers en verschillende stijlen, van een ruime, open leefruimtes tot grote stijlvolle herenhuizen en chique hotels. Leonida Fluweel voelt zacht en luxe aan. Het is soepel genoeg voor decoratief draperen, maar evenzeer duurzaam en dus geschikt als bekleding. De slimme mix van garen binnen de vier afzonderlijke ontwerpen zorgt voor een markante beweging van contrasterende kleur en luxueuze textuur.

Aurelia: een majestueus damast met dramatische glanzende look.

inspiratiebrochures1.png

Églomisé: zoals zijn naam doet vermoeden, is dit een fluweel met textuur en een uniek églomisé-uiterlijk.

Perla: een rechte steek met antiek uitzicht en een zachte glinstering in een selectie matte en blinkende tinten.

Trezzini: een bewust mozaïekeffect, zowel weelderig als stijlvol.

Leonida Behangpapier omvat acht in het oog springende ontwerpen in 45 kleurpatronen. De motieven zijn werkelijk verbluffend, divers en chique.

Adella: een gedetailleerd paisleyspoor op een indrukwekkende ombré-achtergrond. De combinatie van gravure en rotatiepers zorgen voor toonverschillen en een nostalgische look, voor een fluwelen devoré-effect.

Akoa: geïnspireerd op een uitbundig geëtst reliëfscherm, vertaald in "trompe l’oeil fashion". Gedrukt op folie en gelaagd met inkt in een emulsieconsistentie voor een mat effect. Met de algemene look van afschilferende tegels - maar met een sophisticated effect.

Aurelia: Dit is een aangepast Harlequin-ontwerp, maar met een modieuze touch . Het is een majestueus damastdessin met metallic-versiering.

Comice: dit design symboliseert een open raster. De vezelachtige achtergrond zorgt voor een onregelmatig, wat verouderde textuur die is ingelegd met kleine glitterparels voor een maximaal effect.

Demi: een klassiek, maar eenvoudig, middelgroot schelpmotief met een klein, overvloedig van parels voorzien medaillon in het midden.

Églomisé: een indringend ombrépaneel met strepen, dat zowel verticaal als horizontaal kan worden opgehangen. Églomisé is een karaktervol papier met een gerafelde look.

Florentine: een dramatisch, grote ojief, voorzien van kenmerkende parels en metallic-inkten die van het reliëf bijna een 3D-ervaring maken.

Medina: Dankzij een innovatieve techniek bevat Medina een groot kanten medaillon met Moorish-ondertoon, dat afsteekt tegen een lichtgevende achtergrond. Het combineert glimmende metallic met een discrete overtrek tot een subtiel maar krachtig effect.

Het Leonida-palet is iets minder uitbundig en toch vol allure: opgewekte schaduwen zoals brons, houtskool, tin, antiek goud, roze kwarts, metallic goud en zilver, perkament, poederblauw en parels.

Leonida zal worden gelanceerd in oktober 2013 en is verkrijgbaar via een netwerk van Harlequin dealers in binnen- en buitenland.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide