1524
Behang
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie lanceert de nieuwe Spirit Collection en vervolgt hiermee haar tocht om patronen en prints in het interieur te laten herleven. Spirit is een prachtige, bohémienachtige collectie met romantische bloemen, stoere strepen en grote damastprints. Een collectie die duidelijk is geïnspireerd door de nieuwste lente-/zomertrends op de internationale mode-catwalks.

Met negen dessins, in meer dan veertig kleuren, geeft deze collectie een moderne en warme kijk op het heerlijke buitenleven waarbij enorme bloembollen en reuzebloesems worden gecombineerd met elegante twijgen en fijne waaiers. Volop kleurkeuze uit een waterverfpalet van inktachtig blauw, mosterdgeel, mosgroen, zachtroze en gebrand oranje. Metallic details en iriserende lagen geven het ontwerp een glamoureus tintje.

Vitality dit gedetailleerde ontwerp met opgaande twijgen heeft een glanzende, metallic bovenlaag voor een prachtige eigentijdse look. Verkrijgbaar in twee kleuren - paars en houtskool grijs.

Vitality Flora fijne kersenbloesemdetails met subtiel waterverfeffect. Verkrijgbaar in drie kleuren - roze/crème, mosgroen/crème en houtskool grijs/crème.

Spirit dit enorme bloemenspoor heeft een romantische, vrouwelijke invloed. Verkrijgbaar in zeven kleuren - roze, mosgroen, robijnrood, blauw, lila, zachtgeel en houtskool grijs.

Desire een moderne versie van klassiek damast in stoere, trendy kleuren. Verkrijgbaar in vijf kleuren - roze/zilver, crème/goud, mosterd/goud, zwart/wit en petrol/goud.

Charm deze slinger van eenvoudige, eigentijdse bloemenwaaiers combineert metallic accenten en geometrische prints en geeft de wand een moderne touch. Verkrijgbaar in vijf kleuren - brons, paars, mosgroen, roze en petrol.

Enthral handgeschilderde bloemenranken met zachte metallic accenten. Verkrijgbaar in zes kleuren - houtskool grijs, roze, blauw, zachtgroen, robijnrood en gebrand oranje.

Adore een panel met grote bloemenprints in Japanse stijl, ontworpen door de winnares van de Graham & Brown New Designer Award, Melissa Selmin. Verkrijgbaar in vijf kleuren - gebrand oranje, robijnrood, petrol, houtskool grijs en mosgroen.

Sparkle sprankelend sterrenontwerp in zachte metallic tinten. Verkrijgbaar in vier kleuren - petrol, crème, taupe en paars.

Figaro tijdloos, veelgevraagd ontwerp met stoere strepen, in de nieuwste hippe kleuren voor een trendy look. Verkrijgbaar in acht kleuren - gebrand oranje/brons, fuchsia/brons, taupe/brons, rood, paars, chocoladebruin, petrol/brond en mosterd/brons.

Evita bijzondere uni kleuren, voorzien van een fijn gestreepte metallic laag, die het behang een subtiele glans geeft. De unis zijn prachtig te combineren met de dessins uit de Spirit collectie. Verkrijgbaar in negen kleuren - crème, taupe, lichtbruin, rood, mosgroen, petrol, paars, fuchsia en houtskool grijs.

Afmeting: 10m x 52cm. Verkoopadviesprijs: € 39,95 inclusief btw. De Spirit Collection is te bestellen via de website van Graham & Brown


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide