1684
Disney's duistere kant

Graham & Brown bundelde haar krachten met Barbara Hulanicki en Disney om iets magisch te creëren.

Deze samenwerking resulteerde in een limited behangcollectie geïnspireerd op de Disney klassieker Sneeuwwitje. Barbara Hulanicki schetste de machtigste en meest sinistere booswichten van Disney; Maleficent en haar gevederde handlanger Diablo.

De karakters lenen zich perfect voor het donkere en mysterieuze behang met flockprint. De limited collectie bestaat uit twee ontwerpen.

Maleficent
Geheel volgens de stijl van Barbara Hulanicki is de meesteres van het kwaad, Maleficent, weergegeven in een grootschalig barok dessin.

Graham and Brown behang Disney

Diablo
Nooit ver weg van zijn kwade meesteres, transformeert de kwaadaardige raaf Diablo tot een donker en sinister patroon.

"Ik was ontzettend blij met de mogelijkheid om deze Disney schurken gestalte te geven voor Graham & Brown. Ik hou van slechteriken Maleficent en Diablo zijn de ultieme kwaadaardige karakters. Ze komen tot leven in het prachtige zwarte flockbehang. Ze halen het duiveltje in je naar boven."

Graham and Brown behang Disney

Barbara Hulanicki
"We hebben genoten van de andere benadering van de magische wereld van Maleficent met de hulp van Graham & Brown. Het werken met fashion icoon Barbara Hulanicki was een groot avontuur voor ons bij Disney. We kijken er naar uit om de samenwerking voort te zetten."

Marc Low, vice president Fashion and Home, EMEA voor Walt Disney Company

Afmeting: 10 m x 52 cm Verkoopadviesprijs: € 99,- inclusief btw.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners