2023
Disney's duistere kant
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown bundelde haar krachten met Barbara Hulanicki en Disney om iets magisch te creëren.

Deze samenwerking resulteerde in een limited behangcollectie geïnspireerd op de Disney klassieker Sneeuwwitje. Barbara Hulanicki schetste de machtigste en meest sinistere booswichten van Disney; Maleficent en haar gevederde handlanger Diablo.

De karakters lenen zich perfect voor het donkere en mysterieuze behang met flockprint. De limited collectie bestaat uit twee ontwerpen.

Maleficent
Geheel volgens de stijl van Barbara Hulanicki is de meesteres van het kwaad, Maleficent, weergegeven in een grootschalig barok dessin.

Graham and Brown behang Disney

Diablo
Nooit ver weg van zijn kwade meesteres, transformeert de kwaadaardige raaf Diablo tot een donker en sinister patroon.

"Ik was ontzettend blij met de mogelijkheid om deze Disney schurken gestalte te geven voor Graham & Brown. Ik hou van slechteriken Maleficent en Diablo zijn de ultieme kwaadaardige karakters. Ze komen tot leven in het prachtige zwarte flockbehang. Ze halen het duiveltje in je naar boven."

Graham and Brown behang Disney

Barbara Hulanicki
"We hebben genoten van de andere benadering van de magische wereld van Maleficent met de hulp van Graham & Brown. Het werken met fashion icoon Barbara Hulanicki was een groot avontuur voor ons bij Disney. We kijken er naar uit om de samenwerking voort te zetten."

Marc Low, vice president Fashion and Home, EMEA voor Walt Disney Company

Afmeting: 10 m x 52 cm Verkoopadviesprijs: € 99,- inclusief btw.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide