2631
Behang

Deze nieuwe collectie is een ode aan het Engels design erfgoed en is ontworpen als onderdeel van het Hemingway’s award winning Vintage Festival dat dit jaar in London Southbank Centre plaatsvond.

Toen Graham & Brown door haar goede vrienden en collega-ontwerpers uit Blackburn - Wayne en Gerardine Hemingway - werden gevraagd of zij deel wilden uitmaken van de festiviteiten, waren zij vereerd om hun expertise aan te bieden. De lancering van een op retro dessins geinspireerde collectie was een feit.

De collectie bevat vier ontwerpen, elk geinspireerd op een ander decennium. Deco Diamond staat voor de glamour van de jaren ‘30 met onmiskenbaar grafische

invloeden. Grid is ‘Mad Men jaren ‘50 chique’. Loopy Lines is beinvloed door de losse, vrije stijl van de jaren ’60. Do the Stretch combineert jaren ‘70 glam rock met een vleugje ‘Space Odyssey’.

banner-woontrends-2024-mag.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide