2413
Behang

Deze nieuwe collectie is een ode aan het Engels design erfgoed en is ontworpen als onderdeel van het Hemingway’s award winning Vintage Festival dat dit jaar in London Southbank Centre plaatsvond.

Toen Graham & Brown door haar goede vrienden en collega-ontwerpers uit Blackburn - Wayne en Gerardine Hemingway - werden gevraagd of zij deel wilden uitmaken van de festiviteiten, waren zij vereerd om hun expertise aan te bieden. De lancering van een op retro dessins geinspireerde collectie was een feit.De collectie bevat vier ontwerpen, elk geinspireerd op een ander decennium. Deco Diamond staat voor de glamour van de jaren ‘30 met onmiskenbaar grafische

invloeden. Grid is ‘Mad Men jaren ‘50 chique’. Loopy Lines is beinvloed door de losse, vrije stijl van de jaren ’60. Do the Stretch combineert jaren ‘70 glam rock met een vleugje ‘Space Odyssey’.
Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners