2269
Graham & Brown
Gepubliceerd: 13-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown is opnieuw een samenwerking aangegaan met de internationaal bekende extravagante modeontwerper Julien MacDonald. Zijn tweede behangcollectie Fabulous is geïnspireerd op Julien’s legendarische kijk op mode en Graham & Brown’s uitgebreide designcollectie. De Fabulous collectie bestaat uit zeven flamboyante ontwerpen in 26 kleurstellingen.

De collectie bevat de ultieme glitter & glamour met flock, zilver en gouden metallic details en holografische glitters. Julien brengt hiermee de catwalkstijl aan de muren. Weelderige bloemen, luxe motieven, schitterend damast en glinsterende strepen gaan samen met kokette vlinders en tijgerprints, allen met een overvloed aan kleur en glans.  

"Ik ben blij om opnieuw samen te werken met Graham & Brown en een serie adembenemend behang te creëren. Het ontwerpen van een behangcollectie past bij mij. De link tussen mode en decoratie lag nog nooit zo dichtbij elkaar, dit was een logische volgende stap. ", aldus Julien MacDonald.  

"Wij zijn verheugd over de lancering van Juliens tweede behangcollectie. Dit is een geweldige kans om thuis een stijlvolle design look te creëren tegen een betaalbare prijs. " €" Mark Radford, Design & Marketing directeur van Graham & Brown.  

FlutterBy  
Dit behang is rijkelijk versierd met vlinders in een caleidoscoop van kleuren. Dit opvallende ontwerp is verkrijgbaar met een zwarte of witte achtergrond, beiden bestrooid met glitters.  

Jewel  

Creëer een theatrale sfeer in je hal, slaapkamer of woonkamer met dit intrigerende kant-diamantmotief. Dit ontwerp is uitgevoerd in vier verfijnde kleurstellingen: zwart, taupe, parelwit en aubergine.

Fabulous  

Tropische bloemen zijn altijd groots toegepast in de mode. Introduceer de catwalk stijl in huis met dit levendige, kleurrijke ontwerp, versierd met metallic details en holografische effecten. Er is keuze uit zes trendy kleuren.  

Easy Tiger  

Dit grootschalige tijgerdessin in zwoel koffiebruin/goud of sexy zwart/zilver, toont de wilde kant van elke ruimte, terwijl de weelderige flock-afwerking zorgt voor een vleugje aaibaarheid.  

Glitz  

Glitz is een prachtige mix en match van een streepdessin met glitters die flonkerend oplichten. Er is keuze uit een palet van delicate neutrale en levendige kleuren om een chique look op maat te creëren.  

Glimmerous  

Een luxe, vrouwelijk dessin van grote damast-bloemenprint. Verkrijgbaar in drie kleuren, elk met glitter accenten. Dit ontwerp combineert klassieke elegantie met een moderne twist.  

Disco  

Een palet van elegante unikleuren, voorzien van subtiele glitters. Disco is ontworpen om te combineren met de dessins uit de Fabulous collectie. Verkrijgbaar in vijf prachtige, glinsterende tinten.  


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide