1326
Behang en wandbekleding
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 28-08-2017

Onlangs lanceerde de Engelse behangproducent Graham & Brown de behangcollectie van het Engelse Fashion-duo Basso & Brooke. Een uitgebreide collectie waarbij het dessin “Alphabet” de aandacht trekt. De karakters uit het Griekse alfabet vormen de basis van dit abc-behang.

Het Alphabet behang valt op door het contrast tussen mat en glans. Het abc-behang wordt geprint op een basis van klei-coating waarbij de hoogglans metallics het behang laten leven. Er is keuze uit diverse kleurstellingen: lichte leverkleur & metallic finish, parelmoer & mat crème finish, parelmoer lever & mat leverkleurige finish, licht geel/groen parelmoer & mat mosgroene finish, parelmoer blauw & mat chocolade bruine finish, mat donker bruin & mat melkchocolade finish. 

Deze print maar ook de andere patronen uit de collectie kenmerken zich door hun typische stijl met een voorliefde voor kleur en printtechnologie. De nieuwe ontwerpen hebben bijzondere patronen en glanzende afwerkingen in een rijk kleuren- en texturenpallet.

Naast dit letterpatroon bevat de complete Basso & Brooke collectie nog diverse andere dynamische en kleurrijke patronen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide